2821
2789
عنوان

اعتراف کن 😬

138 بازدید | 10 پست

اعتراف میکنم اولا ک اومده بودم نینی سایت با کاربری قبلیم  تو روز اول خیلی تاپیک زدم یهو دیدم بغل اسمم زده استاتر فکر کردم خود نینی سایت برا اینکه شروع کننده بحثم این لقبو بهم‌داده یا نینی یاری چیزی شدم 😂😂شماام از کار ها و فکر های ضایعی ک داشتید  یا کار های پلیدانتون بگید  😈 اعتراف کنید 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂چقدر ناز 

من اولین تاپیکم سال ۹۵بود برا انتخاب اسم پسرم هرکی نظر میداد انقدر ذوق میکردم ب شوهرم میگفتم نمیدونم کجام فقط همه دارن نظر میدن برام.. فک میکردم خیلی خفن و تخصصیه اینجا😁

اعتراف میکنم ادم با ادبی نیستم ولی کافیه ی نفر ی حرف اشتباه بزنه  یهو میشم استاد ادبیات 😂😂

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
😂چقدر ناز  من اولین تاپیکم سال ۹۵بود برا انتخاب اسم پسرم هرکی نظر میداد انقدر ذوق میکردم ب شو ...

من‌هنوزم ذوق میکنم 😁😁

ی بار جیش کردم خونه مادرشونرم شب 😑😑😑نفهمید اون بردم شستم ش گفتم شیر ریختم

منم بچه ک بودم با دختر داییم یکی از اتاقا مامان بزرگم پاتوقمون بود فرشو میدادیم بالا جیش میکردیم زیرش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اعتراف میکنم لیوانای زن داییمو با  هم دستی دختر داییم میشگستیم و خاک میکردیم