2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم ریاضی فیزیک درصد فیزیکم ۲ و ۳ 

خودم تلاش کردم فیزیکمو توی کنکور ۶۹.۵ درصد زدم😁😎

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
کلاس استاد یحیوی ثبت نام کردم تا دی  الانم کلاس استاد نوکنده و تکالیفشونو هم انجام میدم

من تازه میخوام شروع کنم ..بنظرت چیکار کنم؟کدوم کلاس شرکت کنم؟نکته و تست نوکنده میخواد شروع بشه اونو شرکت کنم؟واسه منی که پایم ضعیفه خوبه بنظرت؟

من رشتم ریاضی فیزیک درصد فیزیکم ۲ و ۳  خودم تلاش کردم فیزیکمو توی کنکور ۶۹.۵ درصد زدم😁😎

چه جوری؟منم رشتم ریاضی فیزیکه..چه جوری بخونم؟چند سال از درس دور بودم..فیزیک صفر صفرم

من تازه میخوام شروع کنم ..بنظرت چیکار کنم؟کدوم کلاس شرکت کنم؟نکته و تست نوکنده میخواد شروع بشه اونو ...

اره اونو شرکت کن و حتماااا تکالیفش رو انجام بده 

برای این که تست هارو بهتر توی کنکور بزنی حتماااااااا تست های ۱۰ سال اخیر رو بعد از تموم شدنش بررسی کن 

چه جوری؟منم رشتم ریاضی فیزیکه..چه جوری بخونم؟چند سال از درس دور بودم..فیزیک صفر صفرم

خب نه من سال اول قبول شدم 

تست خیلی خوبه و تحلیل تست خیلی کمکت میکنه و اینکه فقط توی مباحثی که مشکل داری فیلم ببین

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ببین ولی من تو شیمی ریاضی و زیست خوبم  فیزیک فقط یه فصل خوندم 🤕خیر سرم

خب بیشتر اهمیت بده مخصوصن اکه رشتت ریاضیه