2777
2789

چند روزیه خودمو عملکرد مو با اطرافیان مقایسه میکنم میبینم من بیست سالمه اما هیچی نشدم 

دانشگاه چهار بار ثبت نام کردم سه سری قبول شدم هر دفعه به ی دلیل نشد برم 

تو هرراهی رفتم نمیشه اصلا انگار خدا بامن حال نمیکنه 

احساس میکنم عقب موندم به هیچ جا نرسیدم 

دوستام هم سن های خودم میبینم باخودم مقایسه میکنم میگم من چقدر عقبم من هیچ کاری نکردم چرا من نباید الان فلان کارو میکردم و..... 

احساس بی عرضگی میکنم بی اراده ام البته تلاشی که درجا زدن باشه تهش هیچی به هیچی   

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ینی دس ب هرکاری بزنم پوچه

منم 

ولی هم سن های من اطرافیام همهههه پیشرفت 

منم نشستم نگاه میکنم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

دوستام 🥺از ۱۶ سالگی سر کار میرفتن کلی کار انجام دادن پیج زدن کلی چیز فروختن من دريغ از یه کار مهم ا ...

من دختر داییم ی سال تفاوت سنی داریم اون بزرگتره 

لیسانس داره میگیره این ترم 

کلاس زبانش رفت مدرک گرفت دوساله معلمه تو آموزشگاه زبان 

اون یکی از فامیلا دختره دوسال بزرگتره درس خوند مدرک گرفت 

تو کرونا گواهینامه گرفت الان یک ساله داره کارای رفتن به ایتالیا شو اوکی می‌کنه 

هرکیییییییییی میبینم یا داره میرع یا چقدر پیشرفت کرده  

سنت کمه تو. ناامید نشو 

آخه واقعا ی دانشگاه چهار بار نشه خیلییییی زوره 

همه رفتن مدرک گرفتن من چی هیچی 

همه به ی جایی رسیدن 

حتی تو شریک احساسی ام من شانس نیاوردم 

تو همه چیییی خدا بامن سر لج داره 

حتی آرزوی ی نفرم نیستم 

این همه دختر موفق مستقل کی از من بی عرضه  خوشش میاد 

آخه واقعا ی دانشگاه چهار بار نشه خیلییییی زوره  همه رفتن مدرک گرفتن من چی هیچی  همه به ی ...

من کم مونده برم دعانویس بگم ببین دعایی چیزی ندارم 😐

مثلا چیشد نتونستی دانشگاه بری؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
من کم مونده برم دعانویس بگم ببین دعایی چیزی ندارم 😐 مثلا چیشد نتونستی دانشگاه بری؟ 

ببین مثلا من دانشگاه قبول شدم بخاطر ی صفر کم تر بودن بین کد دیپلم من وکد رشته نشد برم 

امسال مهر ثبت نام کردم قبول شدم برنامه کلاس هارو دادن گفتن ۱۶مهر کلاس ها شروع میشه من باشوق ذوق آماده بودم 

شب خوابیدم صبح بیدارشدم برم دانشگاه 

بر حسب عادت اینترنت روشن کردم دیدم پیام اومده رشته ما نره دانشگاه تا خبر بدن که گفتن رشته درخواست کم بوده ۱۳نفر بودیم اما باید کلاس ۱۵نفر به بالا باشه  دانشگاه کلا این رشته رو حذف کرد گفت میتونید برید شهر دیگه نمیتونید درس نخونید😐

ببین مثلا من دانشگاه قبول شدم بخاطر ی صفر کم تر بودن بین کد دیپلم من وکد رشته نشد برم  امسال م ...

😐 چقد بددددددددد

ببین سنت کمه مشکله دانشگاه بوده نه تو ننداز تقصیر خودت 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
😐 چقد بددددددددد ببین سنت کمه مشکله دانشگاه بوده نه تو ننداز تقصیر خودت 

خو دوستام همین رشته همین دانشگاه رفتن به من رسید دریا خشک شد 

تو همه مسائل زندگی من همینه چه مالی چه کاری چه احساسی