2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم پسرم 2سالش بودعمل فتق کرددرکت میکنم پشت در اتاق عمل چقدر گریه کردم

پسرم درکی از مشکل و جراحی نداره 

دم در اتاق عمل دیگه خودش با پرستار رفت 

قلبم فشرده شد 😭

عزیزم برا امضات ب مامانم میگم برات دعا کنه زیارت عاشورا میخونه دعاش در حق دیگران رد خور نداره البته ...

ممنونم از مهربونیت ممنونم از لطفت 🥺🥺❤️❤️❤️

سایشون بالاسرتون مستدام باشه

قابل باشم براتون ۱۰۰ صلوات میفرستم 💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

میشه بگی برای سلامتی پسر منم بخونن 😢

حتماً عزیز دلم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ممنونم از مهربونیت ممنونم از لطفت 🥺🥺❤️❤️❤️ سایشون بالاسرتون مستدام باشه قابل باشم براتون ۱۰۰ صلو ...

مچکر مرسی ❤️🌱

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
عزیزم برا امضات ب مامانم میگم برات دعا کنه زیارت عاشورا میخونه دعاش در حق دیگران رد خور نداره البته ...

سلام تورو خدا بگو برا منم دعا کنه بخدا گره بزرگی تو زندگی مه دعا کنه ک ب اون چیزی ک تو دلمه برسم و تو درسهام موفق شم و امسال بهترین معدل و رشته هارو بیارم 

.....

استارتر عزیز انشالله همه چی ب خیر و خوبی پیش بره.

براتون‌ خیلی دعا کردم .

التماس دعا ...

سلام تورو خدا بگو برا منم دعا کنه بخدا گره بزرگی تو زندگی مه دعا کنه ک ب اون چیزی ک تو دلمه برسم و ت ...

چشم حتماً 🥺❤️

ممنونم 😭 تورو خدا یادت نره ... دعام‌ کنه ب اون چیزی ک تو دلمه برسم درمورددرس هم هستش 😭💔معدل ترم ...

گفتم عزیزم دیروز خوند ب نیت همه تون 🥺🌱