2777
2789
عنوان

خانوما من میتونم شکایت کنم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 22 پست
والا من بودم بهش میگفتم اینقدر مایلی خودت زنش شو بابام هم روی یکی از خواستگارام پافشاری مبکرد ب ...

من خیلی رک و مستیقم تو چشماش گفتم به تو هیچ ربطی نداره که تو کار من دخالت میکنی و تو این مسئله هیچکاره ای نظرتم اصلا برام مهم نیست ولی انگار نه انگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاع دقیق داری؟ مجرمه دیگه شده آتیش بیار معرکه😢

بله عزیزم ارشد حقوق هستم و مشاور حقوقی.وقتی شکایت میشه تحت عنوانی باید باشه تا در برگه شکایت ذکر بشه ولی این مصداق رفتار مادربزرگتون عنوان مجرمانه نداره. 

بله عزیزم ارشد حقوق هستم و مشاور حقوقی.وقتی شکایت میشه تحت عنوانی باید باشه تا در برگه شکایت ذکر بشه ...

با چه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم؟؟ توروخدا راهنماییم کن. نمیخوام حالا حتما عملیش کنم ولی میخوام حسابی بترسونمش تا دیگه تو زندگیم دخالت بی جا نکنه آخه ازدواج زورکی کی دیده عاقبت به خیر بشه؟!😢

با چه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم؟؟ توروخدا راهنماییم کن. نمیخوام حالا حتما عملیش کنم ولی میخو ...

عزیزم تنها کاری که میتونین کنین فرستادن اظهارنامه هست چون واقعا کار مادر بزرگتون قابل شکایت نیست. گناه داره اونم خوشبختی شمارو میخواد اگر ممکنه باهاش صحبت کنید. برید عریضه نویس بگید اظهارنامه میخوام. البته اگر بالای 18 سال سن دارید باید ثنا باز کنید و مادر بزرگتون هم ثنا داشته باشن 

عزیزم تنها کاری که میتونین کنین فرستادن اظهارنامه هست چون واقعا کار مادر بزرگتون قابل شکایت نیست. گن ...

فکر نکن ازاین مامان بزرگ مهربونای تو داستان هاس. هر روز دست به دامن خداس تا من بمیرم. بله بالای ۱۸ سال هستم. میخوام بترسونمش که دیگه دست از سرم برداره قصد ندارم واقعا عملیش کنم. بهش بگم باچه عنوانی ازش شکایت میکنم؟؟؟

فکر نکن ازاین مامان بزرگ مهربونای تو داستان هاس. هر روز دست به دامن خداس تا من بمیرم. بله بالای ۱۸ س ...

اظهارنامه شکایت نیست نوعی اطلاع دادن رسمی هست برید عریضه نویس بگید تحت عنوان مزاحمت براتون بنویسن. بگین مادر بزرگم مزاحم زندگیم شده ولی گناه داره سکته نکنه بنده خدا