2777
2789
عنوان

خرید مبلمان.

111 بازدید | 15 پست

سلام 

بچه ها میشه لطفا تو خرید بهم کمک کنید.

چستر خوبه؟یه چیزی می‌خوام که بعد از یه مدت قدیمی نشه و از مد نیفته.تو زمینه رنگ هم راهنمایی کنید.

خودم حس میکنم طوسی از مد میفته بعد یه مدت.نظرک روی کرم روشن و عسلی و ایناست.

اگه نمونه هم دارید بفرستید ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بنظرم چستر عالیه و هیچ وقت از مد نمیفته و خودم رنگ شیری گرفتم که همیشه شبکه خب 

آخه اصولاً دو رنگ هست.برای شما فقط شیری؟یا تک نفره ها متفاوته؟میز عسلی هاتون چطوره؟میدونی می‌خوام یه چیزی باشه بعد یه مدت از مد نیفته.از بین عکسهایی که فرستادم میشه نظر بدی.اگز ممکن عکس مبلات هم بفرست

عکسش رو میشه بفرستی؟پابه هاش طلایی استیل؟از مد نمیفته؟

عزیزم برا من چستر نیست نظرمو در موردش گفتم رنگ هم سلیقه ییه من خودم طلایی دوست ندارم ولی شاید به دل شما بشینه گل 

عزیزم برا من چستر نیست نظرمو در موردش گفتم رنگ هم سلیقه ییه من خودم طلایی دوست ندارم ولی شاید به دل ...

منم خوشم نمیاد پایه طلایی.اما تو بازار همه همینن.این عکسهایی که فرستادم کدوم خوبه

منم خوشم نمیاد پایه طلایی.اما تو بازار همه همینن.این عکسهایی که فرستادم کدوم خوبه

بنظرم اون اولی و اونیکه قاب عکسهای زیادی رو دیوار خونه هست 

ضمنا برا این مدل مبلها فضای بزرگ نیازه 

اگه دار اوکیه 

یه پیشنهاد دیگه چستر چرم هم ببین شاید پسندیدید البته خودم عکس ندارم 🌻