مادرپفول مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 عنوان هر خرابی رو پیشه درست کردن ذات خراب | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 20 پست فهمیدم مردها خیانتکاران امروز صبح تو گوشیه شوهرم دیدم تو فیسبوک زیر عکس یه دختری چقدر تعرف ازش کرده بود سرد شدم سوختم حوصله ام ته کشیده 😞میدونم ذاتش خرابه میدونم دوست داشتنی از شوهرم در دلم نیس کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 1401/11/20 | 08:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 وقتی عکس خودمو میفرستادم زیرش برای فحش میزاشت اون وقت برای مردم تعریف میکنه مردا همینن همشون مث همن
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 مردا همینن همشون مث همن اره بهترین کار اینه بهش بی محلی کنم کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 منم مثله خودتون منم میخواستم برم بدونه اینکه کسی بفهمه ولی کجاااااا میخواستم برم توخیابون یاپارک نمیدونستم فقط دلم میخواست برم
مادرپفول مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 743 وقتی شرایط طلاق نداری خونه رو به خودت و بچت جهنم نکن بقیه چیزاش خوبه؟ درآمدش و پول دادنش و اینا؟ اره اوناش خوبه حسی بهش دیگه ندارم بلکه فهمیدم مردها همه خرابت کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
0pari_naz0 عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 2785 منم میخواستم برم بدونه اینکه کسی بفهمه ولی کجاااااا میخواستم برم توخیابون یاپارک نمیدونستم فقط دلم م ... من فقط تونستم یه شب تو یه پارک اشنا تا ۱۱ شب بمونم دلم میخواس برم یه جاییکه کسی نشناسه و کسی ندونه میرم کجا از دست همه فرار کنم ولی هیجا نمیشه
hhhhhelna عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 583 من فقط تونستم یه شب تو یه پارک اشنا تا ۱۱ شب بمونم دلم میخواس برم یه جاییکه کسی نشناسه و کسی ... هعی که همه دردمون همین بی کسیه شاید اگه کیسیو داشتیم کار به اینجا نمیکشید💔