2777
2789
عنوان

خلط گلو و مخاط بینی کودک ۸ ماهه

2535 بازدید | 4 پست

بچم سرما خورده خلط داره و بینیش کیپ میشه اسپری سدیم کلراید بینی میزنم شربت آیورامی و سرماخوردگی کودکان میدم ،نمیتونه شیر بخوره گریه میکنه راه نفسش بسته میشه چیکارکنم 😭😭😭

پوار بینی نداری دماغشو خالی کنی؟ یکم سطح بینیشو چرب کن  شیربدوش داخل سوراخای بینیش

دارم تخلیه نمیشه خیلی چسبناکه میچسبه درنمیاد پماد آ د زدم پره های بینیش شیر هم ریختم عطسه کنه مثلا دربیاد ولی نشده الان ۳ روزه درگیرم دلم براش میسوزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر سرش بالشت بلند نرم بذار موقع خواب

سدیم کلراید بریز بینیش دو سه بار بینیشو آروم فشار بده و نیم ساعت بعد با گوش پاک کن آروم بینیشو پاک کن

موقع خواب کلاه نخی سرش کن

اصلا شیر تو بینیش نریز امکان داره سینوساش عفونت کنه. شیرت رو بدوش با سرنگ بهش بده اگر شیر مادر میخوره. چون وقتی مریضه نمیتونه خوب شیر بخوره از سینه

ازعطارى برگ زيتون بگير و براش بخور گرم بده. يا توى قابلمه يا دستگاه بخور. من دو بار انجام دادم دخترم خوب شد. حمام ببر هر روز. بينيش باز ميشه. يه سرنگ بردار با سرم شستشو هر چهار ساعت به اندازه چهار تا خط سرنگ از سرم بريز. هر بار دو تا توى هر حفره بينى. مجموعا چهار قطره. بعد با پوآر ترشحات رو بيار بيرون. پلارژين هم بده روزى سه بار