2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسید که دست تنهام...

236 بازدید | 16 پست

پسرم یکسال و ۴ روزشه...

از دیشب بدنش گرم بود من هرچقد گفتم بقیه گفتن تو در اشتباهی بدنش حالت عادیه خلاصه امشب دیگه دماش رفت بالا شد ۳۷.۹ درجه...

همه جاش داغ بود شربت دادم و شیاف زدم سرشب تبش اومد پایین ولی من خودم حس میکردم داخل سرش داغه الان بازم گرما اومده ب بدنش... شکم و کمر و سرش داغن...

داره دندونای نیششو درمیاره...

خونه تنهام توروخدا اگ راهکاری دارید بهم بگید...

اسهالم هست... این تب تا چه زمانی خطرناکه؟ خوابیده پسرم ولی من بیدارم نمیدونم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میبینی تب قابل کنترل نیست و فاصله ی دارو و شیاف کمتر از ۳ ۴ ساعته ببرش دکتر اگر تبش کم و قابل ک ...

میدونم ک دندون دراوردن سخته...

ترسم از بابت تب هست فقط

دمای بدنش در حدود همون ۳۸ درجه هست

بنظرت الان دکتر ببرم؟

چرا میشه پسر من حتی بستری هم شد چون اصلا تبش پایین نمیومد همه ی دکترا گفتن به خاطر دندون

نمیدونم گلم منم سر بچه ها هر وقت گفتم دندونشه دکتر گفته تب دندون کمه و قابل کنترل ویروس عامل شدتشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اب و کمی ابلیمو درست کن برای پشت گردنش بهتراز پیشونیه البته اخرین سری با دست مرطوب میکشیدم پیشونی پسرم و اگه بغلم بود پشت گردن خواب بود پیشونی زودتر جواب دادتا دستمال خیس و اب و کمی نمک دریا واسه پاهاش شکمش داغه لباسو بده خونه هم زیاد سرد نباشه دیدی پاشویه میکنی داره سردش میشه ادامه نده چون لرز کردن خودش تب و بالا میبره. سرکه سیب خونگی داری کمی رو شکم بمال ولی داخل ناف  نره . پیاز و نصف کن کف پاش بذار شیاف و دوبار بیشتر نمیتونی کلا استفاده کنی دکتر پسرم گفته بود مخصوصا الان اسهال داره نزنی بهتره اورژانس زنگ بزن بگو تنهایی راهنماییت کنن اگه گفتن ببر دکتر ولی دکتر پسرم میگفت تب دندون بیشتراز۳۷/۵نمیشه شاید دست الوده به دهنش زده عفونتی باشه اخرم دو روزه خوب میشد اخه کلا طبع پسرم گرمه سریع گرم میشد بدنش