2777
2789
عنوان

شيردهى

121 بازدید | 18 پست

من سه ماهه كه دخترم رو شير نميدم و خودش هم نخواست و تلاش هم نكردم خيلى. الان شش ماهشه و امشب اومد چسبيد بهم و شير خواست. دلم نيومد ازش بگيرم. الان نگرانم مبادا شيرم براش مضر باشه. ممكنه براش خوب نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای شیر چی میدی؟

بچه منم یکی از سینه هامو دست نمیزنه ولی گهگاهی میخوره فکر نکنم مشکلی باشه چندار پرسیدم گفتن مشکلی نیست

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بجای شیر چی میدی؟ بچه منم یکی از سینه هامو دست نمیزنه ولی گهگاهی میخوره فکر نکنم مشکلی باشه چندار پ ...

شيرخشك ميدم. پس خيالم راحت باشه؟ اينقدر هم عجله و اصرار داشت نشد اولش رو بدوشم

طعمش فرقى نداره چون بعدش كلى هم ملچ ملوچ كرد. نكرانم مريضش كنه

مریض نمیشه ولی خب منظورم این بود ۳ماه بهش از اون شیر ندادین ممکنه شیرتون تو سینه مونده باشه .

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
بجای شیر چی میدی؟ بچه منم یکی از سینه هامو دست نمیزنه ولی گهگاهی میخوره فکر نکنم مشکلی باشه چندار پ ...

از منم فقط یکیو میخوره ولی اون یکیو هروقت بدم قبلش میدوشم اخه یبار خورد دلدرد شد ندوشیده بودم

مریض نمیشه ولی خب منظورم این بود ۳ماه بهش از اون شیر ندادین ممکنه شیرتون تو سینه مونده باشه .

ترسم از همون مونده بودنشه. از طرفى هم خوشحال شدم چون پشيمون بودم چرا تلاش نكردم و وقت نذاشتم براش

ترسم از همون مونده بودنشه. از طرفى هم خوشحال شدم چون پشيمون بودم چرا تلاش نكردم و وقت نذاشتم براش

نه چیزی نمیشه اب حتما بهش بدین شایددددد دل درد بشه ولی خب نترسین چیز خاصی نیست گلم

شيرخشك ميدم. پس خيالم راحت باشه؟ اينقدر هم عجله و اصرار داشت نشد اولش رو بدوشم

منکه نمیدوشم میدم دکترمم چیزی نگفت بهم....شیر توی سینه اگر کهنه بشه مطمئن باش سینه درد شدید میگیری بعد خودش میریزه من سینه چپمو بچه اصلا نگرفت وقتی هوس میکنه میدم میخوره فقط سینه اتو بشور با آب ولرم که نوکش کثیف نباشه 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت