2777
2789
عنوان

ویلایی یا آپارتمان

241 بازدید | 20 پست

سلام ما یه خونه آپارتمانی داریم (حدواد ۱۰ سال ساخت)تو یه شهر دیگه که یساعت با  جایی که زندگی میکنیم فاصله داره میخوایم بفروشیم یمقدارم پس انداز و وام داریم بزاریم روش یه خونه بخریم حالا موندیم یه واحد آپارتمان نوساز(کلید نخورده) جایی که هستیم بخریم یا ویلایی چندسال ساخت؟دونفریم خودمو شوهرم بچه ام نداریم بنظرتون کدوم بهتره(تنها سرمایه زندگیمونه میخوایم بهترین استفاده رو بکنیم ازش)

به نظرم خونه ویلایی رو بخرید که پول دستتون بیاد ایشالا نو سازش کنید از بالا هم یه طبقه بزنید👍🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

من خودم یه ویلایی دارم قدیمی ساخت مستاجرتوش آپارتمانی شوهرم داره توش ساکنیم.اما همش میگم کاش ویلایی بود ازارو اذیت توی ویلایی کمتره تااپارتمان سروصدا مثالا یبارخابی پایینی بنایی داره یا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه ویلایی دارم قدیمی ساخت مستاجرتوش آپارتمانی شوهرم داره توش ساکنیم.اما همش میگم کاش ویلایی ...

از نظر امنیتش چی؟من چون تنها هستم شوهرم تاشب سرکاره 

خوددانی ببین ویلایی مسئولیتش بیشتره خب ... یوقت مجبوری تنهاباشیشاید بترسی ... یوقت خانوادگی چندروز نیستید ادم واهمه دزد میگیرتش .. خلاصع اگر بی سرو صدا و کمرفتو امدید اپارتمان طبقه دو بخر

کاربری قبلیم نمیدونم برای چی, تعلیق شد . ازسال ۹۷ داشتمش . نفس بادصبا مشک فشان خواهد شد ، عالم پیر دگرباره جوان خواهدشد .
اگه هم وقتشو دارید زمین بخرین خودتون یه ضد زلزله شو بسازین یخ همر بدوت ترس زندگی کنین توش

ویلاییو واسه این میگم که بتونیم توش زندگیم بکنیم زمین بخریم هزینه ساختشو نداریم مجبوریم مستاجر بمونیم بازم

خوددانی ببین ویلایی مسئولیتش بیشتره خب ... یوقت مجبوری تنهاباشیشاید بترسی ... یوقت خانوادگی چندروز ن ...

خودمم از همین چیزاش میترسم  نمیدونم واقعا چه تصمیمی درست تره