2777
2789

متوجه شدیم زود پرده رو درست میکنن.چیکارکنیم؟ما خونمون جوریه  که از روبرو که ساختمان سه طبقه هست از پنجره ش به سمت خونمون دید داره 

و چند باری متوجه این حرکت شدیم مخصوصا شبها  

دیگه خیلی ناراحت شدم که واقعا قصدشون چیه شوهرمم ناراحت شده شهرمونم کوچیکه بخوایم حرفی بزنیم یا چیزی بگیم آبروی خودمون در خطره شایعه میسازن

واقعا خیلی میترسم 

💔💔💔

هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه خودت پوشیده بری حیاط و شوهرت لخته لخت  

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نمیتونی بکنی جز اینکه خودت پوشیده بری حیاط و شوهرت لخته لخت    

🤣🤣🤣🤣همین امشب تکرار شد که شوهرم گفت وایسادم حیاط و چن دقیقه به پنجرشون زل زدم 

امیدوارم متوجه بشن 

💔💔💔
وقتی نگامیکنن شمام باصدای بلند ب شوهرت بگو حریم خصوصی نداریم بخدابعد تند دروببند

اخه کنارمون چن تا خونه ی دیگه هست میگم بد نباشه پیش اونا

همشهریهامونم تو شایعه درست کردن تبحر خاصی دارن 😐

💔💔💔

ما هم قبلا خونه بابام با ساختمان دو طبقه روبرومون این مشکل رو داشتیم به حیاط ما دید داشتن ما هم دیوارامون از حد معمول بالاتر بود برا درب حیاط هم یه سردر بزرگ زدیم دیگه مشکل حل شد،ولی اگه نمیشه این کار رو کنید باید خودت مراعات کنی توی حیاط میری

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
ما هم قبلا خونه بابام با ساختمان دو طبقه روبرومون این مشکل رو داشتیم به حیاط ما دید داشتن ما هم دیوا ...

چه خوب کاش برای ما هم میشد 

ولی متاسفانه نمیشه اصلا امکان نداره 

💔💔💔