2777
2789
عنوان

برای پختن سمنو

286 بازدید | 14 پست

برای پختن سمنو از آرد استفاده میکردم اما انگار زیر دندون حس میشه مثل جوانه گندم نیست..جوانه هم درست کردنش یکم سخته..کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری پختی؟محله ما از امروز میزارن تااا فرداش

والا من انقدر استاد نیستم تو این قضیه اما در حد خودم..مثلا یه کیلو و نیم آرد جوانه میریزم دوبرابر حالا ارد سنگگ ..اما با ارد جوانه یطوری زیر دندون میاد..مثل اون جوانه نمیشه دوست دارم عین اون خوب بشه نمیدونم نمیشه شیره شو از جایی خرید..یا چیکار کنم 

والا من انقدر استاد نیستم تو این قضیه اما در حد خودم..مثلا یه کیلو و نیم آرد جوانه میریزم دوبر ...

جوانه گندم رو باید چرخ کنی هی شیرشو بکش و بچلونی و آب سرد باز بریزی و بچلونی..آردم از آرد گز استفاده میکنن..

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
جایی رو سراغ ندارین شیره جوانه گندمو اماده بفروشن.‌سفارش بدم برام بیارن؟

اصفهانی،؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .