2777
2789

ازبیکاری صبح تاطهرخوابم بعدبیدارمیشم ورزش میکنم بعدشم مثل همیشه غذای شب وخونه داری 

به فکر کار بیرونم ...بچه هام بزرگن ...ولی همسرم میگه خودت رو اذیت نکن پولم برای هرکاری بخوام بهم بیمنت میده میگه تفریح کن بگرد براخودت کار خستت می‌کنه ولی من رفته رو مخم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بااین حال ازروزمرگی خسته ام

من چی بگم که اصلا حوصله ندارم از جام بلند شم بچه مم کوچیک نیاز به انرژی وبازی داره هر چقد میگه بیا ورزش کنیم ۱۰دقیقه هم نمیتونم،شما وزن هم کم کردین؟

من چی بگم که اصلا حوصله ندارم از جام بلند شم بچه مم کوچیک نیاز به انرژی وبازی داره هر چقد میگه بیا و ...

اگه یکم مراعات غذایی کنم کم میشم ولی اندامم متناسب شده باورزش باوجود اضافه وزن

سایز44ولی 42,هم میخوره بهم خودم دوست.دارم  فقط ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج کیلو کم کنم 76کیلوام قد160

من قدم ۱۶۸وزنم ۸۵بعد زایمان لاغرشده بودم یهو چاق شدم خیلی پرخوری کردم الان کلافه م مخصوصا که اندامم عالی بود الان شکمم مثل حامله هاس😔