2777
2789
منظور همون باطن و روح طرف هست‌ خب وقتی منفی باف باشی معلومه زندگی همونطور که ذهنت تصور میکنه برات پی ...

متاسفانه ارثیه افکارم خانواده پدریم همه درگیریم

مثلا بگم درود ب الویهت درونی شوهرم ؟

قبلا خیلی ویژگی مثبت داشت میشد باهاش حرف زد همش باهام موافقت میکرد حالا تایم کاریش زیاد شد همش خستست ...

میدونم اما سعی کن از بین بدی هاش خوبی هاشو پیدا کنی 

یه خانمی رو میشناسم شوهرش دوقطبی بود اصلا . بعد میگفت یکبار تو زندگی‌ مشترک برامون چایی ریخت و من هرروز بابت اون یکبار چایی ریختنش شکر گزاری می‌نوشتم 

اصلا برو دوران نامزدی رو یادت بیار و روزگار خوشتون رو از اون روزا بنویس . فقط بنویس و حالتو خوب کن . قول میدم بهتر شه 

اون خانم شوهر دو قطبیش خوب شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ارثیه افکارم خانواده پدریم همه درگیریم مثلا بگم درود ب الویهت درونی شوهرم ؟

بله ولی کتاب صوتی چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو دانلود کن به درد من که خیلی خورد به خصوص فایل ۱۷ و ۱۸ اش، در ضمن اونجور که دوست داری زندگیت بشه بشین با خودت تصور کن تا ملکه ذهنت بشه

مراد بیگ: حسام تو هیچ کاری بلد نیستی الی دزدی با دزدیم که نه این دنیات درست میشه نه اون دنیا!
بله ولی کتاب صوتی چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو دانلود کن به درد من که خیلی خورد به خصوص فایل ۱۷ و ...

این کتاب رو تا نصفه خوندم بچم کوچیک بود نمیتونستم بخونم نمیدننستم صوتیشم هست ..ممنون عزیزم 🌹 دانلودش میکنم و گوش میکنم خیر ببینی

این کتاب رو تا نصفه خوندم بچم کوچیک بود نمیتونستم بخونم نمیدننستم صوتیشم هست ..ممنون عزیزم 🌹 دانلود ...

خواهش میکنم انشالا زندگیت پر از خیر و خوشی بشه از همین حالا

مراد بیگ: حسام تو هیچ کاری بلد نیستی الی دزدی با دزدیم که نه این دنیات درست میشه نه اون دنیا!
چجوری بگم چن بار  تجربه ای داشتین از این ذکر

با سلام. 

چند مورد هست برسی کن .

1مشتری هایی که اوایل روز های افتتاحیه خرید داشتند همسایه هات و اشناهات بودن اگر اینا مشتریت بودن مغازه رو ببند چون محل مغازه بده به اصطلاح پاخور ندارن.

البته اگه الان کلن فروشت صفره

2.اگه مشتریات غریبه‌ها بودن و الان فروش نداری دو حالت داره یا رفتارت با مشتریات بده یا نوع سرویس دهید داغونه که اونم با یک نیروی مجرب فروشنده حل میشه و بی‌خیال دعا و جادو بشو این چیزا احتمال معکوس عمل کردنم داره.شاد و پیروز باشی اگرم دوست داشتید عکس بیرون و داخل مغازتو بزارید ببینیم.البته من جهت فضولی عکس را می‌خوام ببینم اگرم کمکی از دستم بر بیاد برا دکور راهنمایی تون میکنم 

قربونت روزی ده مورد از ویژگی های مثبتش رو هم بنویسی و بابتش خدارو شکر کنی خوبی  مثلا خداروشکر ...

به نظرتون من چیکار کنم که شوهرم بخاطر  لجبازی مادرش منو اورد خونه پدرم بدون هیچ دعوایی بعد دد هفته دادخواست طلاق داد چیکار کنم برگرده سمتم؟

به نظرتون من چیکار کنم که شوهرم بخاطر  لجبازی مادرش منو اورد خونه پدرم بدون هیچ دعوایی بعد دد ه ...

عزیزم شما الان تقریبا اخرای این قصه هستی 

یادت باشه هیچ وقت اصرار به موندن مرد نکنی 

وابسته نباش فکر نکن بعد اون بدبخت میشی 

من نمیدونم قضیه چی بوده و کی مقصره اما میدونم باااااید به خودت برسی . هرروز تو خونه ورزش کن . دوش بگیر . روزی یک ساعت کتاب بخون .اینطوری کائنات میفهمه تو لیاقت داری و هرکی باعث خوشبختیت میشه کنارت میاره . تو این وادی ممکن هست شوهرت برگرده و ممکن هم هست برنگرده و یه فرد بهتر قراره نسیبت شه . برو تو سایت عباس منش قسمت روابط عاطفی . سوال جواب هارو بخون و اگر خواستی عضو شو سوالتو بپرس اونا هم خیلی خوب راهنماییت میکنن 

شکر گزاری هم بنویس اما بخاطر خودت نه شوهرت 

ما نمیدونم موندن آدما درسته یا رفتنشون فقط اعتماد کن به خدا

خدایی به دعا اعتقاد دارید؟؟؟

طرف هیچ کاری انجام نمیده انتظار معجزه داره والا خواهشن کسی که اطلاع نداره واقعا نظر نده چون ممکنه خیلی از عزیزان کارهای اشتباهی رو از همین حرف ها انجام بدن

اولین کار اینه که شما باید بدونید چیکار کنید یعنی یه برنامه ریزی درست از تبلیغات تا برندسازی

من خودم از سایت گریماتور جواب هام رو گرفتم و باهاشون تلفنی صحبت کردم و در مورد چالش های سالن داری، پرسنل، تبلیغاتی که باید بکنم/حداقل و حداکثر درآمد و درصد ها کاملا راهنماییم کردن متوجه شدم دقیقا چیکار کنم .

پیشنهاد می کنم حداقل با یه مشاور تو این زمینه صحبت کنید یا کسی که تجربه بالایی تو آرایشگری و سالن داری داشته باشه می تونه خیلی بیشتر از این چت کردن ها کمک کنه به ما