2777
2789

شوهر من چند ماه گفته ماهی ۵۰۰بهت میدم منم گفتم جم میکنم چون خودم شاگرد آرایشگاهم درآمد دارم بد نیست ولی همه پولارخرح میشه اصلا نمی‌فهمم چحوریه پول جم کنم چجوری دیندار مخفی دارین

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

بگین خودتون چجوری پول جمع می‌کنین من اصلا نمیتونم جم کنم همش خرج میشه بابت چیزا الکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفی نمیشه گف میدونه جمع میکنم و هرجا لازممون باشه خرج جفتمون میکنم

ما طی کردیم ماهانه چقد باشه و اگه خرید خونه با کارت خودم کنم همشو لیست میکنم اخر ماه، ماهانه هم اضافه میکنم میگم میزنه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
چقد از ارایشگاع درمیاری

ثابت ک نیست ولی خب ماهی ۵۰۰اینا چون شاگردم و هروز نمیرم .ولی کراتین کارشم با اینکه هر کراتین نزدیک یه تومن میگیره همه مارو من انجام میدم ۵۰هر کراتین بهم میده 

من این چند روز پیش رفتم دکتر برا دندون درد شوهرم سرکار بود برا یه پانسمان ساده ک فقط بی حس کرد دندونم ۳۰۰گرفت بعد شوهرم میگه میاس فیشش نگه داری تا پولت بدم 

کم نمیده؟خب برو پیش یکی دیگ کار کن کراتین داغونت میکنه ریه هات

اره واقعا سرما میخورم یه ماه طول می‌کشه از نفس تنگی میمیرم 

همینجا هم زورش میاد ببره بیارتم چون می‌شناسه گذاشته برم

مخفی نمیشه گف میدونه جمع میکنم و هرجا لازممون باشه خرج جفتمون میکنم ما طی کردیم ماهانه چقد باشه و ا ...

هب من یه کارت جدا گذاشتم گفتم پول بریزم توش من برا همه اعضا خانواده تولداشون کیک میگیرم اصلا دوست دارم خوشحالشون کنم هر ماه هم تولد داریم ک دگ نصف دوران برا این می‌ره