2777
2789
عنوان

کمک برای جزیره اشپزخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 31 پست
عکس فرستادم .خانه مان نوسازه کابینت طبقه اول زدیم دادیم مستاجر مال پدرمه .دو طبقه دیگه مال خواهرم و ...

اگه از من می‌شنوی چیزی وسط نزار،الان خیلی بازه،منم اشتباه کردم تابستان نقاشی دارم احتمال زیاد این جزیره روبکنم ببرم زیر پنجره،چون همش باید دور بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از من می‌شنوی چیزی وسط نزار،الان خیلی بازه،منم اشتباه کردم تابستان نقاشی دارم احتمال زیاد این جز ...

برای چی دور بزنی سینی ندارید یک دفعه ظرفها را داخلش بچینید ...یا روی جزیره پلاستیکی بکش کثیف نشود...وقتی مهمان میادوسایل بزار روی میز جزیره ...

عجب چیز خوبیه،دونه ای چنده؟ میخوای کجا کار کنی این رو؟

اشپزخانه ..میخواهم اپن اشپزخانه را ببندم .و اینکه مشکیش بخرم خوبه .. ....در طراحی ها میفروشند...پانصد یا ششصد تومان ...

مشکیش تاریک می‌کنه ،سفید بگیر

اگر سفید خوشگلش پیدا کنم میخرم ...چون میزمان تاشو هست ..همه چی اشپزخانه مشخصه ...بپوشونیم ...خیلی ضایع است ...حریم خصوصی اشپزخانه مهمه ...

وسط نه کنارش میز تاشو باشه ...از این ها بزنم عکس میفرستم ....

اصلا جزیره نزن خفه میکنه اشپزخونت رو 

اگر میتونی کابینت هات رو کمدی بزن که بتونی وسایل بیشتری توش بذاری 

بعدا یک‌میز ناهار خوری بخر ازین‌مدل بخری خوبه ارزون هست