2821
2789

اره عزیزم خیلی 

البته که باید از ابتدا علاقه وجود داشته باشه

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

درس هاش سخته ؟ حوصله سر بره ؟ مثل ریاضی؟

هر رشته ای سختی خودش رو بهرحال داره 

واسه همین میگم باید علاقه داشته باشید چون خواه ناخواه به عشقش همه سختیاش ب جون می‌خرید و در آخر پشیمون نمیشید

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
هر رشته ای سختی خودش رو بهرحال داره  واسه همین میگم باید علاقه داشته باشید چون خواه ناخواه به ...

من تغییر رشته دادم به روانشناسی پشیمون شدم نمیدونم چرا

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
من تغییر رشته دادم به روانشناسی پشیمون شدم نمیدونم چرا

همه ی آدمها در درونشون یه علاقه اصیل و واقعی دارن ک باید کشفش کنن تا اواسط مسیر خسته نشن یا مثل شما پشیمون.. هر لحظه که تردید داشتی این مسیر مال تو نیست تا دیر نشده بیا بیرون

میشه درمورد روانشناسی بالینی توضیح بدین؟

روانشناسی عمومی داریم و بالینی 

بالینی به مسائل تخصصی تر میپردازه و زیر شاخه های بیشتری داره عمیق تر و ریشه دار تر به سمت حل چالش ها می‌ره و مسلما درس هاشم پر حجم تره

همه ی آدمها در درونشون یه علاقه اصیل و واقعی دارن ک باید کشفش کنن تا اواسط مسیر خسته نشن یا مثل شما ...

چیکار کنم علاقه مند بشم ؟ 

من با رشته قبلیم مقایسه میکنم هی میبینم قبلیه برام راحت تر و فان تر بود این نمیدونم چرا بنظرم سخت میاد 

نمیتونم از رشتم بیام بیرون بعد کلی سال رفتم دانشگاه 

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
عزیزم شماهم روانشناسی؟

دانشجوی روانشناسیم

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

عزیزم میشه درمورد روانشناسی بالینی توضیح بدی؟

بله

توی دوره کارشناسی شما فقط روانشناسی میخونی و گرایش خاصی نداره

برای دوره ارشد چندین گرایش داره روانشناسی که یکیشون روانشناسی بالینی هست؛تنها کسایی میتونن مطب بزنن و به روان درمانی بپردازن که روانشناسی عمومی یا بالینی خونده باشن که البته جدیدا قراره فقط به کسایی که روانشناسی بالینی خوندن مجوز تاسیس مطب بدن

توی روانشناسی بالینی شما انواع اختلالهای روانی و نحوه درمانشون رو یاد میگیرید

پذیرش این گرایش به مراتب سختتر از بقیه گرایشهای روانشناسیه و بازارکار بهتری هم داره

تسلط به دروس فیزیولوژی توی این شاخه مهم هستن

توانایی برقراری ارتباط،روحیه و قدرت بیان بالایی لازمه که بتونید توی این رشته موفق بشید علاقه هم نقش بسیار مهمی داره