2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 80 پست

بله زیاد ب فکرش میفتم چ الان چ قبل آدم بی گناهی هم اصلا نیستم اما قبلا خیلی خیلی خیلی وحشت داشتم الان ۲ ۳ ماهه به علت اینکه ی کاری انجام میدم ترسی ازش ندارم و بنظرم خوب هم هست

حیوان مورد علاقم: اکسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام خیلی بهش فکرمیکنم باخودم میگم چطوری میمیرم ؟کی اتفاق میفته؟ موقع مرگ دارم چکار میکنم ؟بچه هام بعدمن چی به سرشون میاد و.....

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
از مدله مرگ میترسی با از جون دادن یا از بعد از مرگ ؟

بعد از مرگ 🥺

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

من واقعا بعضی وقتا از زندگی از دست شوهرم از همه چی بفکر خودکشی بودم ولی الان ک وحشت ب جونم افتاده واقعا میترسم واقعا میترسم بمیرم

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
منم مثل شمام خیلی بهش فکرمیکنم باخودم میگم چطوری میمیرم ؟کی اتفاق میفته؟ موقع مرگ دارم چکار میکنم ؟ب ...

دقیقا برنامه زندگی پس از زندگی همش نگا میکردم واقعا دلم میخواست یه بار این اتفاق بیوفته یعنی برم و برگردم ولی الان مو ب تنم سیخ میشه واقعا قرار چی ب سرمون بیاد

ببین کتاب بازگشت‌ رو از سایت طاقچه دانلود کن یا تو اینترنت از تجربه کسانیکه لحظاتی از مرگ رو تحربه ک ...

ولی من همش فکر میکنم آدمی ک تو کما مثل خواب دیده اینارو فکر میکنم اون دنیا واقعا وحشت ناکه