2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 80 پست
همه ارزو مرگ دارن عجیبه ب نفر دیدم میترسه

همه وقتی عزراییل رو زیارت کردن به غلط کردم میافتن!

یبار داشتم آرزوی مرگ میکردم،بعد یهو ناخودآگاه بدنم سرد شد و شروع به لرزش کرد،موهای تنم سیخ شد،توی دلم گفتم اگر همین الان عزرائیل اومد چی؟؟؟؟ یاد تک تک گناهام افتادم و همون موقع گفتم خدا غلط کردم ،بذار گناهامو جبران کنم بعد منو ببر😑

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
ولی من همش فکر میکنم آدمی ک تو کما مثل خواب دیده اینارو فکر میکنم اون دنیا واقعا وحشت ناکه

من یه بار یه مرده اومد خوابم گفت مرگ اصلا سخت نیست اون دنیا هم خیلی خیلی خوبه حتی بهم نشون داد که چقدر باغ و کاخ داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم عزیزان دگ نبینم مادرم پدرم همیشه آرزوم بوده قبلشون بمیرم ولی الان میگم چه اتفاقی برا آدم میوفته واقعا 

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
بعد از مرگ 🥺

خیلی خوبه که میترسی،ترس باعث میشه حواستو جمع کنی و کارهای بدت رو جبران کنی! آدمایی که از بعد از مرگشون نمیترسن خیلی خطاها ممکنه ازشون سر بزنه که بار گناهانشون رو سنگین کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
از مدله مرگ میترسی با از جون دادن یا از بعد از مرگ ؟

از جون دادن  شاید خنده دار باشه ولی از خاک کردن میترسم همش میگم خدا کنه تو دریا خفه بشم

واقعا نمیترسی چجوری

تو را غروب نماید ولی شروق بود 

لحد چو حبس نماید خلاص جان باشد

اون شعر مولانا رو که فرستادم بخون راجع به مرگه

اگه انسان خوبی باشیم دیدنه یاره و خیلی لذت بخش مگه میشه برای دیدن یار ترسید

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
همه وقتی عزراییل رو زیارت کردن به غلط کردم میافتن! یبار داشتم آرزوی مرگ میکردم،بعد یهو ناخودآگاه بد ...

کاش من بمیرم جهنم هم برم بهتره تا بعضی هارو ببینم ایتجا و شاهد بدبختیام باشم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

همه ارزو مرگ دارن عجیبه ب نفر دیدم میترسه

ارزو ک آدم تو اعصابیت همه چی میگه ولی فکر کن بهش 😭

من از کفن کردن و شب اول قبر خیلی میترسم  و بیشتر از همه اینا از از دست دادن پدر و مادرم میترسم

وای نگو شب اول قبر یا خدا 

منم تازگیا همینجور شدم🤦‍♀️

من وقتی یکی فوت میشه میرم مراسم دگ تا یه هفته اینجوری همش میگم اگ زنده بشه چی

مثل خوابه  این تن مثل یه لباس سنگینه که روح رو زندانی خودش کرده وقتی این لباس سنگین رو زمین م ...

چقدر خوبه اینجوری فکر میکنی

همه وقتی عزراییل رو زیارت کردن به غلط کردم میافتن! یبار داشتم آرزوی مرگ میکردم،بعد یهو ناخودآگاه بد ...

واقعا حس بدی حتی فکر کردن بهش