2777
2789
عنوان

ناخن کارای عزیز

261 بازدید | 12 پست

من کلاس رفتم ۴ جلسه .موادگذاریم ضعیفه هرچی فیلم میبینم بازم نمیفهمم باید چیکار کنم تا یه موادگذاری تمیز و بی عیب داشته باشم .اگه راه حلی دارین ممنون میشم بهم بگین

🤔

عزیزم تو ۴ جلسه که کامل یاد نمیگیری یا شاید نتونی بی نقص بزنی تو این مدت کم 

کمه کم باید رو دست ۱۰ نفر تمرین کنی 

لیکویید و پودر رو چطور بر میداری ؟

برداشتن و مقدار هر کدوم هم مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو ۴ جلسه که کامل یاد نمیگیری یا شاید نتونی بی نقص بزنی تو این مدت کم  کمه کم باید ...

قلم سرتخت رو میزنم تو لیکویید و با سه تا ضربه مواد رو برمیدارم اینو مشکل ندارم .نمیتونم رو ناخن فرم بدم بهش مخصوصا ریشه و بغل رو .خیلی رو کار کردن تمیز وسواس دارم بخاطر همین دارم از این کار زده میشم

🤔
قلم سرتخت رو میزنم تو لیکویید و با سه تا ضربه مواد رو برمیدارم اینو مشکل ندارم .نمیتونم رو ناخن فرم ...

من از اشکی استفاده میکنم 

تخت معمولن واسه ژله 

برداشتن مواد  هم مهمه

از موادی استفاده کن که زود خشک نباشن

بعضی پودر و لییکوییدا اونطورین 

نه زده نشو چون خیلی خیلی طبیعیه 

فقط و فقط تمرین 

اول از ریشه شروع نکن و بغل هارو وقتی اول میزاری فرم بده و هرجاشو نزاشتی بعدش بزار 

عزیزم تو ۴ جلسه که کامل یاد نمیگیری یا شاید نتونی بی نقص بزنی تو این مدت کم  کمه کم باید ...

گلم یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

ناخنامو لمینت طبیعی زده بودم طوری که شاید خیلیا متوجه نمیشدن دقیقا مثل ناخنم. حالا یه دونش لب پر شد دیگه منم هی باش ور رفتم خراب شد یه ناخنم

اگه روش برق ناخن چند لایه بزنم یکم طبیعی میشه مثل بقیه؟؟؟؟

چون بقیه ناخنام همون حالت برق ناخنی هستن فقط از پهلو ک نگاه کنی یکم ضخامت دارن