2777
2789

برای دو سه ماه از کامپیوتر اینا سر درمیارن ولی با کار آشنایی ندارم امروز همینجوری رفتم ببینم چیکار میکنن خیلی گیج میزدم کارا متفاوت 

باید سریع باشی 

بنظرتون امیدی هست زود یاد بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بایا زود یاد میگیری خیالت راحت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خوش به حالت

چند سالته؟

دوست داشتم شاغل باشمولی خونه و بچه داری نمیزاره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم تو کافی نت کارای دفتر پیشخوان انجام می‌دادم چن روز پیش چون با صاب کارم حرفم شد از اونجا درومدم الان میخوام برم دفتر پیشخوان کار کنم چون هم سابقه دارم هم تجربه 

توعم فقط سعی کن اعتماد به نفس داشته باشی و سر زبون آرامشو صبر خودتو حفظ کن و تو کارات دقت کن کم کم راه میوفتی

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️