2777
2789
عملا زدی تو برجک طرف  مهم ترین چیز یه مرد غرور ابهتش رو پول باهاش دعوا میکنی بهش میگی دیگه ح ...

چیکار کنم؟ازم میخاست قبل اینک عقد کنیم باهم رابطه داشته باشیم.. وقتی ب خاستش عمل نمیکردم دعوا را مینداخت الیت رابطه کامل نداشتیم در اون حد هیچ موقع اجازه ندادم..بهش گفتم بیا خاستگاریم گفت پول ندارم گفتم من نمیتونم جور بی پولی تو رو بکشم و قبل عقد وارد رابطه شم

چیکار کنم؟ازم میخاست قبل اینک عقد کنیم باهم رابطه داشته باشیم.. وقتی ب خاستش عمل نمیکردم دعوا را مین ...

در این مورد حق با شماس. حق نداره انتظار رابطه ازت داشته باشه. پول نداشته صبر کنه تا وضعش خوب بشه بیاد خواستگاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این مورد حق با شماس. حق نداره انتظار رابطه ازت داشته باشه. پول نداشته صبر کن ه تا وضعش خوب بشه بی ...

من کامل نگفتم فقط گفتم ک بهش گفتم پول نداری همه منو قضاوت کردن..

چیکار کنم؟ازم میخاست قبل اینک عقد کنیم باهم رابطه داشته باشیم.. وقتی ب خاستش عمل نمیکردم دعوا را مین ...

اون دیگه به خودتون ربط داره دو طرف باید درک کنن همو

تو رویایش را بباف اتفاقش  خود به خود می افتد 🌙💜☁