2777
2789
عزیزم به نظرم دخالت نکن

دخالت نمیکنم نه وقتی که عکسای پسره که الان خود فامیلشونه و بزاره توی گروه خانوادگی روبیکا😶

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
منم از ۱۴ سالگی عاشق شوهرم شدم🤦💔.ولی مال سنشونه

امضات💔🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ۱۴ سالگی عاشق شوهرم شدم🤦💔.ولی مال سنشونه

خوبه حداقل تو ازدواج کردی گلم ولی این پسره 19 سالشه و هنوز بیکاره توی خونه آخه یکی نیست بگه دختر خاله ی قشنگم تو با این ازدواج کنی مگه خرجی داره کمکت کنه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
مطمئنم خالی میبندی همه رو

منم مطمعنم تاحالا توی جامعه نگشتی درسته؟ اینجا هر کی با کسی باشه بهش میگن شاخ 

خیلی سعی نکن کلا متوجه نمیشین🤣🤣🤣🤣🤣

الان توی اتاقه چراغ هم خاموش کرده ولی من تخت ندارم نخریدم هنوز اونم نمیتونه که روی زمین بخوابه

خوبه حداقل تو ازدواج کردی گلم ولی این پسره 19 سالشه و هنوز بیکاره توی خونه آخه یکی نیست بگه دختر خال ...

اره دیگه. ولی اکثرا تو این نسل ب این چیزا فکر نمیکنن

دل‍‌م م‍‌ی‍‌خ‍‌واد ی‍ہ ب‍‌ار #ب‍‌م‍‌ی‍‌رم ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌م ک‍‌ی‍‌ا از ت‍ہ دل #دل‍‌ت‍‌ن‍‌گ‍‌م م‍‌ی‍‌ش‍‌ن:)🚶🏿‍♀️
عجب😐 من فکر کردم شما میدونی فقط بعدا نره به خالت چیزی بگه

خالم؟ خالم خودش میگه هر دختری با کسی نباشه بی عرضه هست💔😑

ن عزیزم دور اطرافم همه ادم حسابین  نداشتیم این موارد

خداراشکر اینجا که شاگردام میگن ما ببخشید ولی پر*ده نداریم

یعنی میگه  پسر همسایه شما رو میخوام اما اون دوست دختر داره

آره دقیقا