2777
2789
عنوان

همیشه تا آخر بهمن خونه تکونیم تموم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو هستم   آزمایش سونو همه چیزم سالمه  مشکل مغزمه😞

منم افسردگی دارم گلم ، نمی‌دونم چم هست ،گلومم متورم میشه با سردرد های شدیددددددد 

باید خودت به خودت کمک کنی کسی نمیتونه 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
منم افسردگی دارم گلم ، نمی‌دونم چم هست ،گلومم متورم میشه با سردرد های شدیددددددد  باید خودت به ...

آره چند وقته تصمیم گرفتم که به خودم کمک کنم 

الان داشتم اتاق و تمیز میکردم دیدم چقدر سخته ،چقدر سنگینم 

گفتم با شماها درد و دل کنم 

آره چند وقته تصمیم گرفتم که به خودم کمک کنم  الان داشتم اتاق و تمیز میکردم دیدم چقدر سخته ،چقد ...

باشگاه برو 

نماز بخون 

قرآن بخون 

زیارت عاشورا بخون گریه کن یکم سبک میشی 

هرچی به خدا نزدیک تر بشی حالت بهتر میشه 

من دارم نتیجه میگیرم کم کم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁