2777
2789
عنوان

ازدواج دوممه خانواده شوهرم نمیدونن

3952 بازدید | 75 پست

بچه ها این موضوع خیلی ذهنمو درگیر کرده 

من ازدواج دوممه شوهرم ازم خواست که خانوادش نفهمن چون اگه بفهمن اجازه نمیدن و بین منو جاریام فرق میزارن

ما ام نگفتیم و رفتیم مشهد عقد کردیم که بگیم واسه همین شمارو نبردیم عقد

حالا نیمه شعبان عروسیمونه میترسم فامیلامونو دعوت کنم بیان یه چیزی بگن ابرومون بره به نظرتون دعوت کنم توکل کنم به خدا ؟ 😁یا دعوت نکنم؟ اخه نمیشه ام فامیلو نگفت

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب ریسکی. فامیلاتون میدونن نباید بگن؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

فامیل دور دعوت نکنین عمه و خاله و دایی و عمو بسپرید بهشون چیزی نگن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

نه بابا ریسکه شک نکن گندش درمیاد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

فامیل بابای منم همین کارو کرد

البته خانواده شوهرش خبر داشتن ولی مادر شوهرش گف ما نمیخوایم فامیلا بفهمن.خانواده پدریش هیییییچکسو نگف فقط خاله هاش

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️