2777
2789
عنوان

باید کادو بگیرم یا نه

359 بازدید | 29 پست

واسه ولنتاین لازمه کادو بگیرم براش؟ یه ماهی میشه آشنا شدیم از اون سمت تولدشم نزدیکه، یعنی ۱۲ روز بعد ولنتاین. خودم فک کردم که همون تولدشو بگیرم ولی چندباری با شوخی گفتش که ولنتاین چی میگیری برام.از شانسم این ماه روز مردم بود فقط بهش تبریک گفتم:/

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

نمیدونم اون میگیره یا نه ولی خب بنظرم زشته اون بگیره من نه نمیدونم چیکار کنم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن ماه های اینجوری با کسی اشنا نشی🤣

خداوکیلی یه جعبه کم دارم سه تا مناسبت پشت هم😐😂😂

ولنتاین رو من دوست دارم فقط پسر سورپرایز کنه 

همیشه هم با خود خواهی میگم که ولنتاین من کاری نمیکنم 😁

درکل اگه شاغلی و پولات مال خودته یه چیز بگیر اگه دوست داری 

یا ببین اون چی برات میگیره

ولی اگه پول باباته اصلاو ابدا نگیر

من خودم شاغلم همه مناسبت ها تولد و روز مرد و عیدی و حتی بی مناسبت هم میگیرم ولی ولن نه😁🤣

تولدش رو روز ولن بگیر سوپرایزش کن

وقت ندارم آخه وگرنه اینم فکر بدی نبود تو اون شهریه که دانشگاه من اونجاست خودشم که ۲۶ام اینا برمیگرده دانشگاهش که یه شهر دیگه اس 🫡

توم با شوخی شوخی ازش بپرس توم ولن کادو میدی؟ ک مطمئن بشی یا هم بگو من میخوام تولدت دوتاشو برات جبران ...

یه جورایی بهش گفتم تولدت جبران میکنم. گفت با یه پیام سر و تهشو هم میاری 😂 ولی من تولدت همه دوستاتو دعوت میکنم و این حرفا