من شیش سال ازدواج کردم هیچ روی خوشی ندیدم تواین شیش سال ی سالم دوران نامزدی بدترین دوران داشتم.شوهرم ی آدم بی سواد وتنبل وافسرده بود دوران نامزدی مشخص بود زیاد اهل کارنیست ولی چون ازدواجمون سنتی بود خانواده ها نزاشتن من الان ی دختر سه ساله دارم شوهرم داره ازهمه باج میگیره ک زندگی کنه ازپدرش ازمن ازهمه طلبکاره همه رو مقصرمیدونه جزخودش.توخونه میمونه همش دعوا داریم ميگفتم خونه نمون برو بیرون گوش نکرد آخرشم دعوامون شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ام رو هر هفته میبینم مهرمم گزاشتم اجرا هنوز احضاریه نرفته اس میده زبونش درازه میگه آماده شو بیام دنبالت ولی سرکارنمیره همچنان منم گفتم اختبار من دیگه دست من نیست خانوادم نمیزارن
ازخونه بیرونم کرد خانوادمم گفتن بچه رو بزاربیا من الان سه هفته اینجام
برو ايتا كانال اموزشكاه سيد حسيني /خانواده
نكاهت به زنكي عوض ميشه
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐