مثلا تو یک مراسم اگه پیش مامانم باشم میاد میگه بیا بریم پیش ما بشین یا اگه به مهمونی فامیلای خودم برم میره تو قیافه دفه بعد چی بگم بهش که بفهمه مستقلم هر جا بخوام میرم ؟؟
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
خداروشکر مراسمایی ک خانواده من هستن خانواده شوهر نیستن،،
همجا هم باهاشون نمیرم از اول بهشون گفتم من مثل شما نیستم تاحالا با مامانمم جایی نرفتم دوس ندارم ،،دیگه براشون جاانداختم حالا هرجا هم برن فقط یه تعارف میکنن خداروشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
خداروشکر مراسمایی ک خانواده من هستن خانواده شوهر نیستن،، همجا هم باهاشون نمیرم از اول بهشون گفتم من ...
خوش به حالت که عادتشون دادی از اول
من دلم میخواد با مامانم برم مراسمی جایی انقد پروعه میاد میگ بیا بریم
یبار بگو به مامانم از قبل قول دادم نرو باهاشون ،هچکس مادرت نمیشه❤️
آره میخوام بفهمونم بهشون ک هر جا بخوام میرم بلاخره یه بار باید جلوشون وایستم
آره دقیقا قربونش برم ❤🥺
هرچی از اول روبدی تا اخر همونه این مادرشوهرا فردا پسفردا توقع همچی دارن
واقعا همینطوره من فهمیدم زیاد نباید صمیمی بشم حالام میخوام راحت حرفمو بزنم اسیر ک گیر نیاورده هر جا بخوام میرم