2777
2789

مثلا تو یک مراسم اگه پیش مامانم باشم میاد میگه بیا بریم پیش ما بشین یا اگه به مهمونی فامیلای خودم برم میره تو قیافه دفه بعد چی بگم بهش که بفهمه مستقلم هر جا بخوام میرم ؟؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

خداروشکر مراسمایی ک خانواده من هستن خانواده شوهر نیستن،،

همجا هم باهاشون نمیرم از اول بهشون گفتم من مثل شما نیستم تاحالا با مامانمم جایی نرفتم دوس ندارم ،،دیگه براشون جاانداختم حالا هرجا هم برن فقط یه تعارف میکنن خداروشکر

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو مامان جون    اجازه بدین  میام  یکم دیگ .   همون لحظه پا نشو برو .& ...

اگه یکی دوبار نرم دیگ نمیگه نه ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
خداروشکر مراسمایی ک خانواده من هستن خانواده شوهر نیستن،، همجا هم باهاشون نمیرم از اول بهشون گفتم من ...

خوش به حالت که عادتشون دادی از اول 

من دلم میخواد با مامانم برم مراسمی جایی انقد پروعه میاد میگ بیا بریم 

خوش به حالت که عادتشون دادی از اول  من دلم میخواد با مامانم برم مراسمی جایی انقد پروعه میاد می ...

یبار بگو به مامانم از قبل قول دادم نرو باهاشون ،هچکس مادرت نمیشه❤️

یبار بگو به مامانم از قبل قول دادم نرو باهاشون ،هچکس مادرت نمیشه❤️

آره میخوام بفهمونم بهشون ک هر جا بخوام میرم بلاخره یه بار باید جلوشون وایستم 

آره دقیقا قربونش برم ❤🥺

هرچی از اول روبدی تا اخر همونه این مادرشوهرا فردا پسفردا توقع همچی دارن

واقعا همینطوره من فهمیدم زیاد نباید صمیمی بشم حالام میخوام راحت حرفمو بزنم اسیر ک گیر نیاورده هر جا بخوام میرم 

آره میخوام بفهمونم بهشون ک هر جا بخوام میرم بلاخره یه بار باید جلوشون وایستم  آره دقیقا قربونش ...

یکی دوبار ک بگی دیگه زیاد نمیگن

یکی دوبار ک بگی دیگه زیاد نمیگن

انشاللههه