2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظر بدین🙏🙏🥺😭

99 بازدید | 8 پست

بچهها🙏🥺 وقتی دوران نوجونی بودم با مامانم راحت نبودم اصلا در هیچ موردی باهم حرف نمیزدیم اصلا در مورد پریودی و... حرف نزدیم در مورد مسائلی که باید مادرو دختر باهم حرف بزن و... الان ۲۳ سالمه و به این نتیجه رسیدم اگه مامانم با من حرف میزد میگفت این کار بکنم و این به صلاحمه هیچ وقت من اینجوری نمیشدم... من از نوجونی سوت.ین نمیزدم یعنی روم نمیشد ب مامانم بگم برام بخره😪 خودمم نمیخریدم، نمیدونم چرا؟ تا جایی که یادمه همیشه سعی در پنهان کردن سینه هام داشتم، شال مینداختم رو شونه هام که معلوم نشن.و افتادگی شدید سینه گرفتم😔 با اینکه مجردم😔تا حالا بهش نگفته بودم که سینه هام افتادگی داره، دیشب بهش گفتم، اگر با من حرف میزدی و میدیدی ک من تو سن بلوغم و باید سوتین بزنم، سینه هام اینجوری نمیشد من اون سن آگاه نبودم نمیدونستم چی به صلاحمه تو چرا نگفتی و... منم از دیشب عذاب وجدان دارم فکرم درگیره همش🥺 که چرا بهش گفتم😪کاش تو خودم نگه میداشتم من ک این همه مدت نگفته بودم، الانم نمیگفتم. چیکار کنم ؟ مامانم خودشو ناراحت نکنه بابت قبل؟🙏😪 برای افتادگیشون راهی هست ، اصلا درمان میشه؟😔 من ۱۰ کیلو هم اضافه وزن دارم،ممکنه حین لاغری فرمشون خوب بشن؟😔

از 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دختر قشنگم نگران نباش سرچ کن یه کرم هایی هست برای سفت شدن سینه.ورزش هم بکن ورزش های مربوط به لیفت سینه سرچ‌کنی میاد خیلی موثره.بابت مادرت نگران نباش.خوبه آدم گاهی حرفایی که تو دلش انباشته شده بگه.من هم مثل تو بودم ... بعد از مدتی احساس کردم دارم خودمو از یاد میبرم . اونقدر خواسته هامو به اطرافیان نگفته بودم که بقیه فکر میکردن من هیچ حقی ندارم . تو اینجور نباش.

اخه من اصلا سوتین نزدم تا سن ۲۰ سالگیم😔

حالا افتادگی داره که داره فقط چیزی به سنت نزن چون سرطان داره بیداد میکنه 

اینن ژل و اینا رو اصلا نزن . حالا من اینقدر شیطون بودم و عاشق سوتین از اون اول استفاده میکردم .😍😍 مامانم عوضش دعوام میکرد ... بعد زایمان همه چی داغون شد 

بالاخره افتاده میشه 

عزیزم دختر قشنگم نگران نباش سرچ کن یه کرم هایی هست برای سفت شدن سینه.ورزش هم بکن ورزش های مربوط به ل ...

چشم ممنونم 🙏 یه سری ورزشا دیدم سیو کزدم تو گوشیم که انجام بدم از این ب بعد و تو همین سای دیدم ک میگن ماساژ سینه با روغن و یخ هم به لیفتش کمک میکنه، اینار انجام میدم، امیدوارم که خوب بشه🙃.... در مورد مامانمم، راستش وقتی ک بهش گفتم حس سبکی داشتم ولی بعدش گفتم شاید درست نبود ک بهش بگم اون ممکنه از من بیشتر ناراحت بشه .ممنونم از نظرتون❤

از 
حالا افتادگی داره که داره فقط چیزی به سنت نزن چون سرطان داره بیداد میکنه  اینن ژل و اینا رو اص ...

نه اصلا ژل نمیزنم، از عطاری روغن شتر مرغ و نارگیل و بادام خریدم برای ماساژ سینه که گفته بودن ماساژ ب لیفتش کمک میکنه... از داروخونه فقط یه روغن بایو اویل خریدم ک ورزش میکنم ب سینم بزنم ترک برنداره... خوبه؟

از 
نه اصلا ژل نمیزنم، از عطاری روغن شتر مرغ و نارگیل و بادام خریدم برای ماساژ سینه که گفته بودن ماساژ ب ...

نمیدونم والا 

گفتم که بعد زایمان می افته 

ولی ژل و اینا مطمینم فایده نداره 

بستگی به ژنم داره فکر کنم . به نظرم از فکرش بیا بیرون رها کن ...به فکر سلامتیت باش