2777
2789

سلام 

من اقدامم، این ماه قرص لتروزول خوردم ، چند ماهه ویتامین دی،آسپرین و مولتی ویتامین و آهن و کوآنزیم کیوتن هم میخورم. 

از اواسط سیکل دل درد و درد تخمدان داشتم این ماه،

دیروز بی بی چک زدم منفی بود، موعدم فرداست، بنظرتون امروز برم آزمایش بتا نشون میده؟ 

آخه امروز خیلی درد پهلو و کمر دارم، نفسم بالا نمیاد، میخوام اگه باردار نیستم قرص مسکن بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بری نشون میده نهایتش اینه ک بتا رو پایین میزنه 

امیدوارم نشون بده، آخه این ماه خیلی درد داشتم همش تحمل کردم گفتم شاید باردارم، امروز دیگه دردهاش گریه ام میندازه، خیلی شدیده، میگم شاید بخاطر این قرصها سنگ کلیه گرفتم

چه جالب، من قبلا دوبار باردار شدم، سقط شدن.  هر دو دفعه سه و چهار روز بعد موعد رفتم بتا دادم 7 ...

چرا سقط شدن؟ اره خب فرق میکنه باهم دوستمم همزمان بامن باردار شده و تویه روز ازمایش دادیم‌بتای اون از من کمتر بود ۱۰۰۰بود فک کنم 

چرا سقط شدن؟ اره خب فرق میکنه باهم دوستمم همزمان بامن باردار شده و تویه روز ازمایش دادیم‌بتای اون از ...

اولی قلبش تشکیل نشد، تا هفته 9 دارو دادن سقط کردم، دومی هم هفته 7 بودم رابطه آروم داشتم افتادم رو خونریزی و سقط شد.