خواهرم خواب دیده من یه پسر نوزاد تو بغلم بوده که همه میگفتن عین همسرم قدش خیلی بلند بوده
من اول خوشحال شدم بعد زدم تو نت زده نوزاد پسر غم و غصس شما چی میگید 😢
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از فامیلامون حدود ۱۵ سال پیش یه پسر ۴ ساله داشتن که فوت کرد بعد از اون هرکاری کردن بچه دار نمی شدن مامان من خواب دید که پسر دار شون ۶ ماه بعدش حامله شد اون خانم و الانم خداروشکر بچه شون نزدیک ۲ سالشه
ما یکی از فامیلامون میگفت خواب که می بینین دنبال تعبیرش نرید چون اونوقت همون که تعبیر کردین اتفاق میوفته به جاش بگین ایشالا خیره تا براتون خیر باشه
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوستعزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش