2777
2789

سلام مامان خوشگلا. من قراره ۲ اسفند سزارین بشم

میشه لطفا از تجربیاتتون بهم بگین... 

چه کار کنم قبلش؟ بعدش؟ 

بیهوشی بهتره یا بی حسی؟ از آمپول میترسم🙄. 

قبل و بعدش چیا بخورم؟؟ 

چه کاری کنم بچه م زرد نشه؟ آخه توی سزارین احتمالش بیشتره...

و .... 

🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حسی بهتره هم لحظه دنیا اومدنشو میبینی هم عوارض کمتره سعی کن بعد سزارین اصلا سرتو تکون ندی ب مدت ۸ ساعت و زیاد صحبت نکنی چون بعدش سردرد خیلی بدی میگیری من اینجور بودم نگران نباش فقط کافیه رعایت کنی بنظر من سز خیلی بهتر از طبیعیه

عرق کاسنی بخور ،بیهوشی بهتره 

من دوتاشو تجربه کردم بیهوشی وبی حسی امپول بیحسی اصلا نمیفهمی که میزنن فرقی نداره هرچی دکتر ترجیح بده کاسنی برا زردی خوبه باید ماه آخر هرروز میخوردی

به حکمتش دل بسپار(خدا)

یعنی یکی از بهترین تصمیمای عمر من سزارین بود😍

بیهوشی بهتره به نظرم 

قبلش کار خاصی نمیخواد‌بکنی

بعدشم اگه با بیهوشی باشی نیازی نیست کاری بکنی

واسه زردی هم‌ فقط خوب به بچه شیر بده تا دفعش زیاد بشه 

شیر خشک با خودت ببر با قطره چکون بهش بده یا بریز سر سینت و بزار دهنش که‌هم‌مک‌بزنه هم‌شیر خشک‌رو‌بخوره 

خودتم‌یه مدت نارنگی و‌پرتقال و کائو واب هویج نخور که بچه زرد میشه

خنکی‌بخور مث‌عرق کاسنی،ترنجبین و شیر خشت و‌لیمو‌شیرین

بچه رو‌گرم نگیر زیاد جاشم گرم نباشه 

قبلش که استرس نداشته باش بعدشم من پمپ درد گرفتم خیلی خوب بود من بی حسی بودم خیلی خوب بود زایمانمو دیدم جالب بود واسم بعد به هوش اومدن هم نسکافه بخور سرتم تکون نده.در اخر زردی گرفتن ربطی به سزارین نداره گلم .انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

ببین اگه میخوای شیر خودتو بدی بعد سزارینت غذا زیاد بخور روغن زیتون هم بگیر که بریزی تو برنج و  غذاهات یبوست نشی

شیره انگور و ارده قاطی کن بخور برا شیرت،مایعات زیاد بخور

من بی هوش شدم خوب بود

میخوای زرد نشه مدام بش شیر بده مخصوصا هفته های اول 

مرتب سینت تو دهنش باشه

چون شیر مادر اوایل کمه بچه زرد میشه تا میتونی بش شیر بده من بچم‌۳ ساعت در حالت خوابم‌شیر میخورد

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

قبلش ک تا چندساعت باید چیزی نخورده باشی،من بی حسی بودم خوب بود،ولی دخترم زردی داشت متاسفانه ۸  روز تو دستگاه بود،من همراه نداشتم ب خاطر کرونا،بیمارستان همیار نوزاد داشت ب من چای نبات کمرنگ ،آبمیوه آناناس اینجور چیزا دان

با هیچکسم میل سخن نیست ولیکن تو خارج از این فلسفه هایی

از الان حنا بگیر بزار نوک سینت سفت شه چون اول موقع شیر دادن اذیت نشی زخم نشه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)