2777
2789
عنوان

حد معقول انتظارات از خواستگار ۲۶ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 29 پست

واقعا نمیشه گفت

چون ادما باهم فرق دارن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان ما رو اکثرا خانواده پسر تامین می کنه خونه می خرن ماشین می گیرن کار اگه نداره براش جور می کنن یا حتی مغازه رهن می کنن پسر کار کنه تو مغازه 

نسل جوان واقعا زندگی براشون سخت شده بدون حمایت خیلی مشکل هست

🖤✌️

به نطر من پشتوانه‌ی مالی+تحصیلات معقول و متناسب با دختر+تعییت وضعیت سربازی+ماشین+خونه حالا اجاره ای یا هرچی و مهم تر از همه داشتن برنامه و اهداف مشترک در آینده و بلوغ فکری و عقلی و اجتماعی

کم نیس یک میلیارد؟

خیلی ۲۶ ساله‌ها یک میلیارد براشون پول خورده هست و خیلی از ۲۶ ساله‌ها حتی هزارتومن درآمد هم نداشتن

اما کسی‌که به خودش جرئت خواستگاری رفتن رو میده دیگه باید پول یه عروسی و رهن خونه داشته باشه

اطرافیان ما رو اکثرا خانواده پسر تامین می کنه خونه می خرن ماشین می گیرن کار اگه نداره براش جور می کن ...

آره اکثرا همینن ولی پسری که خودش زندگی شو میسازه ارزشش بیشتره

۲۶ ساله میشناسم ماشین ۳ میلیاردی زیر پاشه و خونه و زمین داره

۲۶ ساله میشناسم هنوز درگیر درس و دانشگاهشه

.

.

.

۲۶ ساله اول پدرش کمکش بوده و شرکت باباشو مدیریت میکنه

۲۶ ساله دوم دانشجو داروسازیه

جفتشون دوستامن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

همسر مردی که سربازی نرفته و گواهینامه نداره نشید

همسر مردی که خانواده از لحاظ مالی ساپورت میکنن نشید

همسر مردی که خونه رو پدرش بهش میده نشید

همسر مردی که هنوز بندنافش به مادرش وصله نشید

هر سنی که باشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آره اکثرا همینن ولی پسری که خودش زندگی شو میسازه ارزشش بیشتره

حرفت رو قبول دارم عزیزم ولی دیگه متاسفانه  هر کی پول داره ارزش داره و خیلی کم با تلاش و پشتکار و از راه حلال پیشرفت چشمگیر می کنند

🖤✌️
در مورد حد پیشرفت صحبت کردیم 

الباقی همین که هم کفو باشید خوبه

هم کفو یعنی مسیرتون در یک جهت بدون فاصله قابل توجه باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم