2777
2789
عنوان

خانم های باردار مشهدی بیاین

1545 بازدید | 24 پست

من هفته 34و استرس زیادی دارم واسه بیمارستان شما پیش کدوم دکتر و کدوم بیمارستان زایمان کردید راضی بودید من دکترم بیمارستان رضوی و مادر میشینه الان که برای نامه اقدام کردم میگن غیر هزینه بیمارستان باید 6میلیون جدا بدی برای دستمزد دکتر خیلی زیاد میشه

من دکتر کبریایی توی بیمارستان مهر تیر ماه زایمان کردم شد ١٠ونیم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از وقتی فهمیدم تو همین مشهد توبیمارستان بچه عوض شده وحشت کروم البته حامله نیستم

نگو این حرفا رو ....استرس خودش کم داره اینجوریم میگی بهش

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

من بیمارستان  مادر مشهد زایمان کردم . راضیم .    زایمانمم طبیعی بود . اگ رفتی اونجا مامای همراهتو  خانوم ارجمند بگیر   واقعا عالیه ❤  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
نمیدونم از وقتی فهمیدم تو همین مشهد توبیمارستان بچه عوض شده وحشت کروم البته حامله نیستم

والا منم اینو واس اصفهان شنیدم .   مث اون سزارینی ک شد   صورت بچه روهم با تیغ بریده بودن 😐😑

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
الان دیگه زایمان بیمارستان خصوصی همینه مگر بری دولتی یا تامین اجتماعی ارزون درمیاد برات.بیمه تون چیه

بیمه ندارم ولی احساس میکنم این دکتر هزینه جدا میگیره و گرنه من از بقیه شنیدم که بیمارستان خصوصی عمل کردن فقط هزینه بیمارستان دادن 

من خودم شریعتی طبیعی زایمان کردم رایگان بود، فقط پول ماما همراه دادم،نه خوب بود نه بد. دوستم زایشگاه ام البنین زایمان کرده سز اختیاری، 800تومن. خیلی هم راضی بود، البته من خودم تعریف خوبی از زایشگاهش نشنیدم، بستگی به توقع هرکسی داره بنظرم. دوستم که می‌گفت تازگیا خوب شده بیمارستان‌ش مثل قدیم نیست دیگه. 

نگو این حرفا رو ....استرس خودش کم داره اینجوریم میگی بهش

راست میگی ..اشتباه کردم ببخشید اسی.....همیشه ک نیس هرصدسال یه بار میش میاد ...

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
اسم دکترت چی بود 

گفتم ک دکتر کبریایی دکتر خوب و متدین و متهعدی هس