2777
2789
عنوان

نی نی یار

87 بازدید | 7 پست

چرا اون یکی کاربریم ترکیده 

من با اون چند تا دوستام خصوصی حرف میزدیم الان تعلیق شده برا چی ؟

مالکوم۱۲۳

چرا این تعلیق شده ؟

@نی_نی_یار_پنج  

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6900حاجت روایی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا ب ...

هر کار میکنم نمیاد برام اصلا 

از داخل خود ایتا سرچ رو میزنم بعد اینو مینویسم ولی نمیاد 

درست میرم یا نه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا ب ...

تونستم عزیزم از نت باید میرفتم 😅

هر کار میکنم نمیاد برام اصلا  از داخل خود ایتا سرچ رو میزنم بعد اینو مینویسم ولی نمیاد  ...

عزیزم حق با شماست لینکه ظاهرا فعال نیست

اگه زحمت نیست لطفا برید به تاپیک حاجتروایی من اونجام لینک کانال هست و آبیه ظاهرا فعال هست بزنین جوین بشین

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
تونستم عزیزم از نت باید میرفتم 😅

اوکی اونجاشو من نمیدونستم بله از گوگل باید میرفتی منم دقت نکرده بودم الهی حاجتروا بشی 🥰🥰😘😘

عزیزم حق با شماست لینکه ظاهرا فعال نیست اگه زحمت نیست لطفا برید به تاپیک حاجتروایی من اونجام لینک ک ...

تونستم از نت وارد شدم به کانال 

قربون دستت فعلا بخونم ببینم چیا نوشتن 

سلام بیا اینجا عزیزم کارت دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10342043/چرا-بعضی-ها-لج-می-کنن?postid=274014450

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم