2777
2789

خودم بعد از چهار پنج سال با اصرار دخترعموم رفتم خونشون بعد برا ناهار زنعموم یه بسته گوشت انداخت داخل زودپز نمکو ابم ریخت درشو بست تا بپزه 😐بحساب ابگوشت درست کرد 

وقتی اورد تو سفره خودشون مث گاو میخوردن منم حال تهوع داشتم میمردم بزوووور چنتا لقمه خوردم بعدم یه موی گوسفند داخل گوشتا دیدم همشم اصرار میکرد بزار بیشتر برات اب بریزم 😖😪😭😂ساعت ۱۱صبح ک رفتم پنج عصر برگشتم تا یه هفته نمیتونسم غذا بخورم ازبس حالم بد بود 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

خودم ابریزش بینی داشتم دستمالو قشنگ با اب مماغم خیس کردم  بعد شبیه توپش کردم به شوهرم گفتم یه بازی کنیم تو دهنتو باز کن من از فاصله نیم متری اینو پرت میکنم اگه رفت تو دهنت من برنده ام و بلعکس ، اخرم من برنده شدم 🤣🤣

رفته بودیم مهمونی خونه داییم، توی جمع نشسته بودیم داییم گوشیش زنگ خورد بلند شد زن داییم هم رفت به غذا سر بزنه که پخته یا نه یهو یکی فرشو بلند کرو زیرش تف کرد منو مامانم هنگیده بودیم خیلی حالم بهم خورد واقعا چه کار زشتیه

اکانت واگذار شده اگه خیلی با قبلیه فرق داشتم تعجب نکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ابریزش بینی داشتم دستمالو قشنگ با اب مماغم خیس کردم  بعد شبیه توپش کردم به شوهرم گفتم یه ب ...

شت 😂😂😂😂😂بدبخت شوهرتتتتتت

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
رفته بودیم مهمونی خونه داییم، توی جمع نشسته بودیم داییم گوشیش زنگ خورد بلند شد زن داییم هم رفت به غذ ...

یا ابلفضل 😐خدا خودت ظهور کن 😂😂😂😂

بابابزرگم سر سفره هرچی بود ی قاشق می‌ریخت بعد همرو هم میزد می‌خورد

مثلا فکر کن شمالین دیگه میرزاقاسمی اینا زیاد میخوردن

ی سری در کمال پشم ریزونی 

قرمه سبزیو با میرزاقاسمی قاطی خورد 😐😂 یعنی تهوع میگرفتم سر سفره

بابابزرگم سر سفره هرچی بود ی قاشق می‌ریخت بعد همرو هم میزد می‌خورد مثلا فکر کن شمالین دیگه میرزاقاس ...

😂😂😂😂😂خدااایا 

منم داداشم سه چهار سال داشت پنیر میزد روی نون رب گوجه هم میزد میخورد چایی شیرینم میکرد پشتش 😂

😂😂😂😂😂خدااایا  منم داداشم سه چهار سال داشت پنیر میزد روی نون رب گوجه هم میزد میخورد چایی ش ...

معده ندارن ک😂حالا ما همینارو بخوریم ی هفته میریم رو تخت بیمارستان