2777
2789

من دو روز پیش مریض بودم به کارفرمام پیام دادم نمیام 

دیروز رفتم سرکار دیدم حالم بدتر شد رفتم دکتر استعلاجی گرفتم 

الان دوباره میخوام پیام بدم بهش 

به نظرتون چی بگم 

نکته اینکه من تو دانشگاه کار میکنم 

کارفرماهم معاون اموزشی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

سلام عزیزم بهترینم قشنگترینم من امروز نمیام سرکار🤗

اودافظ

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا دوباره پیام میدی یه بار گفتی دیگ

خب دیروز رفتم نمیگه چرا دوباره یهو نیومد

خیلی سخت گیره میگه باید حتما اطلاع بدید

الانم خواب بودم از استرس سریع بیدارشدم پیام بدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اگه سرما خوردید بگید متاسفانه من سرمای شدیدی خوردم و دیروز حالم بدتر شد و رفتم دکتر  و پزشک گفته ویروسیه و حتی ممکنه کرونا باشه،ی چند روز سرکار نرو تا بهتر بشی،ممکنه دیگران هم آلوده کنی
سلام عزیزم بهترینم قشنگترینم من امروز نمیام سرکار🤗 اودافظ

بابا این مرده بعد ریسی مرکز مطالعاته 

من یه ماه میرم هنوز رو در رو باهم صحبت نکردیم 

توروخدا یکم کمک کنید 

دفعه اول تو خواب و بیداری پیام دادم 

الان نمیدونم رسمی مثلا عرض و ادب احترام پیام بدم 

یا عادی بگم سلام اقای دکتر وقتتون بخیر و فلان

بابا این مرده بعد ریسی مرکز مطالعاته  من یه ماه میرم هنوز رو در رو باهم صحبت نکردیم  تور ...

نمیدونم عزیزم 

بنظرم بنویس سلام آقای دکتر...

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕