2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اعصابته فک نکنم سکتع کنی عزیزم

ولی اگه حالت داره بدتر میشه یه زنگ به اورژانس بزن علائمتو بگو

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

چیزی نیست نگران نباش ،اگه مشکل قلبی نداری و غصه خوردی عادیه و هممون دچارشیم ،همینکه یذره غصه میخوریم و استرس میگیریم سریع تیر میکشه ،مدلمون دیگه باید باهاش بسازیم.استرس داری تنگی نفس گرفتی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

اگه حالت خوب نیست حتما همین الان به اورژانس زنگ بزن اگه یکم خوبی تا صبح صبر کن صبح برو دکتر. دوست من تو خوابگاه یهو حالش بد شد مثل شما رفتیم دکتر باهاش دکتر ازش ازمایش و ضربان قلب گرفت بعد گفت رگ هات گرفته و اینا بهش دارو داد اسپرین و ایندرال. یکی دیگه از دوستام هم اینجوری شد گفتن باید بستری شه علائمش رو چک کنیم ولی اون سابقه بیماری قلبی داشت. شما الان حالت چطوره؟ اذیتی یا خوبی؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
اگه حالت خوب نیست حتما همین الان به اورژانس زنگ بزن اگه یکم خوبی تا صبح صبر کن صبح برو دکتر. دوست من ...

چه خوب که با حوصله توضیح دادید 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...