2777
2789
عنوان

ناامیدی😔😔 وسرد شدن از زندگی😭😭

138 بازدید | 14 پست

خیلی حالم بده احساس خوبی ندارم توزندگی بااینکه شوهرم خوبه هوامو داره ولی خسته شدم انقد استرس کشیدم ناشکری نمیکنم دست خودم نیست از۱۲ سالگی مامانم فیبروم دراورد همش غصشو میخوردم فک میکردم چیز خطرناکیه نامزدیم سراین تباه شد حامله شدم فهمیدم مامانم به خاطر پرولاکتین بالا سرش غده داره همش کارم شد گریه نفهمیدم بارداریم چطور گذشت پسرم به دنیا اومد بعد دوسال مدفوعش خونی شد ازاین دکتر به اون دکتر بردم کلونوسکپی کردن بیچاره بچم کلی عذاب کشید هنوزم خوب نشده مدفوعش وخیلی وقتا اسهال به خاطر این مریضیا استرس بدی گرفتم چون همشم پسرم مریض میشد کرونا اومد دلم لرزید نکنه به پسرم چیزیش بشه ازاسترس بی خوابی گرفتم دوسال خورده ای نمیخوابم تواین وضعیت گفتن بچه دوم بیار خودمم دوست داشتم احساس میکردم پسرم بزرگه دیگه هفت سالشه یه تغییر به منی که ازصبح تاشب خونه بیکارم وتنها لازمه حالام باهمه ی شرایطم حامله شدم توحاملگی ۲۸ هفته فهمیدم سرجنین دوهفته بزرگ تره جدا ازاون رفتم دکتر گفت احتمالا بچت ضعیفه شکمم خوب رشد نکرده وااالا دیگه نمیتونم ادام بدم حتی دیگه دوست ندارم دعاکنم احساس میکنم سرنوشتم اینطوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 همش بی حوصلم اشفتم باشوهرم بدرفتاری میکنم همش داد میزنم ارزو میکنم بمیرم دیگه خسته شدم احساس میکردم قراره دوباره روزای خوب بیاد بابچه دوم ولی دیگه دارم کم میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو هیچ مرحله ای از زندگیت برای فرار از یک موقعیت سخت یا غم انگیز سراغ شرایط جدید نرو. باید اول ...

دیگه استپ کردم انگار باطریم خالی شده نمیدونم پس کی منم مثل ادم زندگی میکنم ازاسترس و تونت اینور اونور گشتن که ببینم علتش چیع خسته شدم😟😟😟

به نظر من چیز مهمی نیست فقط سعی کنید به آرامش برسید.

چطوری دوست دارم ولی نمیتونم انقد به این و اون فکر کردم نکنه چیزیشون بشه خسته شدم به خدا الان همه ی اینارو دارم باگریه مینویسم دوست دارم یکم مغزم استراحت کنه به خدا دوراطرافم میگن چطوری بادوسه ساعت خوابیدت میتونی زندگی کنی ولی من خودمو فراموش کردم

دیگه استپ کردم انگار باطریم خالی شده نمیدونم پس کی منم مثل ادم زندگی میکنم ازاسترس و تونت اینور اونو ...

خوب مشکل عمیقه عزیزم. باید حتما پیش مشاور بری. گاهی وقتا آدما انقدر روحشون خسته میشه که دائما از کاه کوه میسازن‌ و این باعث میشه حس خوشبختی ازشون فاصله بگیره

چطوری دوست دارم ولی نمیتونم انقد به این و اون فکر کردم نکنه چیزیشون بشه خسته شدم به خدا الان همه ی ا ...

چرا کتاب های مثبت گرا نمیخونی؟

پادکست  یا آهنگهای بی کلام گوش نمیکنی؟ 

اولش سخته چون ذهنت به منفی بافی عادت کرده ولی کم کم عادت میکنی و ازش لذت میبری.

با این حد انرژی منفی خودت ناخواسته اتفاقات بد رو به زندگی دعوت میکنی.

خوب مشکل عمیقه عزیزم. باید حتما پیش مشاور بری. گاهی وقتا آدما انقدر روحشون خسته میشه که دائما از کاه ...

انقد مشاوره ها گرونن ادم نمیتونه که بایکی دوجلسه هم که نمیشه

انقد مشاوره ها گرونن ادم نمیتونه که بایکی دوجلسه هم که نمیشه

یه مقدار صحبت های دکتر هلاکویی گوش کن شاید بتونه بهت آرامش بده. همه ی حرفاش خوب نیستا ولی در کل آدم رو به یه حال خوبی تبدیل میکنه که عزت نفس و احساس خوشبختی آدم زیاد میشه

چرا کتاب های مثبت گرا نمیخونی؟ پادکست  یا آهنگهای بی کلام گوش نمیکنی؟  اولش سخته چون ذهن ...

اوایل گوش میکردم ولشون کردم تاثیری نمیذاشت دوباره بااون اتفاق بد درگیری ذهنم شروع میشد دقیقا بااین منفی بافی انگار تومنجلاب گیر کردم بدیش اینه شوهرم وپسرمم دارم باخودم میکشم پایین ازخودم بدم میاد میخوام کنترل کنم دوباره شروع میشه بیشترشم این بی خوابی باعث شده خیلی خیلی کم حوصله شم چون هیجوقت بدنم اروم نیست دنبال درمانشم رفتم ولی همش این قرصای خواب ادم منگ میکرد

اوایل گوش میکردم ولشون کردم تاثیری نمیذاشت دوباره بااون اتفاق بد درگیری ذهنم شروع میشد دقیقا بااین م ...

نباید توقع داشته باشین مشکلی که تدریجی به وجود اومده یک دفعه از بین بره.

اگر براتون امکان داره یوگای بارداری شرکت کنید.

فکر میکنم اگر کلاسی شرکت کنید هم باعث برنامه ریزی میشه و هم بهتون اتگیزه میده.

زن مرکز خونه هست، بقیه اعضا انرژیشون رو از زن خانوده میگیرن.

نباید توقع داشته باشین مشکلی که تدریجی به وجود اومده یک دفعه از بین بره. اگر براتون امکان داره یوگا ...

دقیقا وقتی من حالم بده همه حالشون بده عزیزم ممنون که پای حرفام نشستی کجا باید برم کلاس یوگا الانم میشه زیرشکمم درد میکنه دوماه اینا به زایمانم مونده

دقیقا وقتی من حالم بده همه حالشون بده عزیزم ممنون که پای حرفام نشستی کجا باید برم کلاس یوگا الانم می ...

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله بهتر باشی

معمولا باشگاه ها دارن.

متناسب با شرایطتون بهتون تمرین میدن