2777
2789
عنوان

بیاین منم از خیانتی ک دیدم بگم …

790 بازدید | 45 پست

دو سال پیش 

وقتی تو سال دوم ازدواج بودیم شوهرم واسه ی موبایلش رمز گذاشت و اینک اعلاناتش رو هم برداشت رو صفحه قفلش چیزی نمیومد .. 

اصلا رفتاری مشکوکی نداشت .. 

فقط هفته ای دو بار میگفت شب پیشه دوستام میمونم .. 

منم کلافه شدم از اینک هی میگفت امشب نمیام و اصلا بهش شک نداشتم .. هیچوقتم حس نکردم خیانت میکنه ولی دیگ اواخر زیاد موبایل دست میگرفت یه بار گفتم ببینم ب کی پیام میدی ی اسم مرد نشونم داد ولی محتوای متنو نشون نداد گفت حرف بد زده زشته .. منم بیخیال شدم چون گیر نبودم .. ولی شوهرم اخلاقش خیلی داشت بد میشد الکی دعوا میکرد و سر کوچیک ترین چیز بحث میکرد پیامامو جواب نمیداد و همش میگفت تو مریضی روانی شدی … یبار با دوستامون جرئت حقیقت بازی میکردیم شوهرم گفت جرئت و من گفتم موبایلتو باز کن ببینم الان کی پیام داد و باز نکرد و شکای من شروع شد … 

میگفت میرم پیشه دوستام هزارتا بهوونه میورد و‌خر میکرد منو تا اینک ی روز من … 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

ی سری حساسیت رو پوستم زدم و رفتم دکتر 

دکتر گفت علائم سرطان پوسته و باید بری ازمایش من خیلی حالم بد بود زنگ زدم شوهرم گفتم نبابد ی زنگ میزدی حال منو بپرسی بگی چیکار کردی چیشد 

و دعوامون اوج گرفت و هرچی دقو دلی داشتم سرش خالی کردم اونم گفت میام خونه بلیط واست میگیرم برو پیشه مامان بابات منم گفتم میرم و رفتم خونه وسایلمو جمع کردم

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک پلیز

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اومد خونه و شدیدا باهم دعوا کردیم 

زدمش و اونم منو سیلی زد و رفت حمام و در کمال ناباوری بدجور دستشو با تیغ زده بود !!! خیلی تعجب کردم ناجور بود دستش 

و‌کعذرت خواهی کرد گفت ببخشید دست روت بلند کردم دستشو بستیم و رفتیم طبقه بالا خونه پدر شوهرم 

بعد اینک شام خوردیم اومدیم پایین و باهم بازی کردیم 

منظورم تو موبایله حکم انلاین و شلم و اینا 

بعد گفت گوشیتو بیار من نتمو بستم با گوشی تو فیلم ببینیم دیدم‌گوشیش حالت پروازه گفتم چرا خاموش گفت هیچی هی مشتری از دیوار زنگ میزنه 

منم باور کردم و اون شب مهربون تر از همیشه و حتی روابط مثبت هجده ووووو 

ولی من حسابی دیگ شک کرده بودم …

وقتی خوابید سیم کارتشو در اوردم گذاشتم رو‌گوشی خودم ببینم کسی پیام میده 

و زود تلگرامشو نصب کردم و‌رفتم تو مخطباش 

دیدم کسی پیام نداد و با خیال راحت سیم‌کارتار‌و جابجا کردم 

یهو دیدم پیام اومد رو‌گ‌شیم من رسیدم عشقم 

گفتم وا یعنی چی این کیه 

متوجه شدم سیم کارتارو قاطی پاتی گذاشتم و یه عالمه پیام دادم به زنه خودمو جا شوهرم زدم ولی دیگ کارد ب استخونم رسید و‌رفتم از خواب بیدارش کردم و دادو بیداد کردم 

ک ای کاش نمیکردم این کارو