2777
2789

من سورن نوشتم

۱۱۵ میلیون تو حسابم بود

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سورن شانسش بیشتره ینی؟فردا میشه واریز وجهه کرد.بلافاصله بعد واریز پول تونستید ماشینتون انتخاب کنید

کی قرعه کشیه

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
شما پیام نور قبول شدی عزیزم ؟

آره امروز پیامک ثبت نام اومد

نمیدونم برم

نرم

🥲

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سورن شانسش بیشتره ینی؟فردا میشه واریز وجهه کرد.بلافاصله بعد واریز پول تونستید ماشینتون انتخاب کنید

نمیدونم‌گفتن که دیگه وقت واسه وکالتی کردن نیست من سه روز پیش وکالتی کردم

نمیدونم‌گفتن که دیگه وقت واسه وکالتی کردن نیست من سه روز پیش وکالتی کردم

نه گلم من حساب وکالتی درست کردم ولی پول توش نیست نمی‌دونم فردا طلا بفروشم بزنم به حساب