2777
2789
عنوان

چرا خیانت؟

108 بازدید | 10 پست

من اینجا خیلی در مورد خیانت شنیدم تو جامعه هم همینطور 

و الان برام سوال شده که چرا واقعا خیانت میکنن؟

اگه به نتیجه ای رسیدین لطفا اینجا توضیح بدین دوستان 

دلسردی دلزدگی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همی الل برو تاپیکا رو بخون 

زنه نوشته از وقتی بچم ب دنیا اومده پیش‌شوهرم نمیخابم. فقط بچهههه هام.

یارو نوشته ۲ماه عروسی‌کردم خوشم‌نمیاد رابطه داشته باشم با شوهرم

یا اون یکی نوشته همش عصبیم بد دلم و کوفتو زهر مار بعد میکن چرا خیانت میکنن

چون خوشی زده زیر دلشون ،چون ینفر که بهشون محبت میکنه فک میکنن خیلی خاصن احساس زرنگی بهشون دست میده ،بخاطر هوس 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
همی الل برو تاپیکا رو بخون  زنه نوشته از وقتی بچم ب دنیا اومده پیش‌شوهرم نمیخابم. فقط بچههه ...

خب اینا یه نمونه اش هست که خانمه واقعا مشکل داره اما من کسانی رو میشناسم که خانم واقعا خوب هست هم زیبا هم متین هم با گذشت اما شوهره خیانت میکنه به نظرت دلیل مرد میتونه چی باشه 

اره واقعا  زندگی پر از آرامش رو رها میکنن میرن پی هوس بازی  تاپیک های خیانت ناراحتم میکن ...

من عصبی میشم ناراحت میشم وقتی اینجو تاپیک هارو میخونم اعصابم بهم میریزع. ولی ما تو زندگیاشون نیستیم. یا یارو مریضه یا زنه مشکلی داره .ک بازم بنطرم خیانت درست نیست ادم میتونه طلاق بگیره. بعدا هرکار دلش خاست بکنه. ولی خیانت درست نیس هرچند هر دو مقصر باشن. یا عیبی داشته باشن.

من عصبی میشم ناراحت میشم وقتی اینجو تاپیک هارو میخونم اعصابم بهم میریزع. ولی ما تو زندگیاشون نیستیم. ...

خیانت واقعا توجیه پذیر نیست 

تازه خیانت میکنن ولی حاضر نیستن طلاق هم بدن این دیگه فاجعه است