2777
2789

شکم که بزرگ میشه این دردا میاد سراغت

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش اگه مث کش اومدن عضلاتته و بگیر ول کن نیست نترس. 

و وقتی ب پهلو میخوابی بین زانوت تا مچ پات ی بالش بذار ک پاییت که بالاست در راستای کمرت باشه. اگه شکمت آویزون میشه کش میاد رو زمین ی پارچه ی حتی ی گوشه پتو رو بذار زیر شکمت بیاد بالاتر اصن حااال میای

حرکت نی نیم کم شده امروز 

اشکال نداره چیز شیرین بخور تکون میخوزه 

حتما خواب 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
دردش اگه مث کش اومدن عضلاتته و بگیر ول کن نیست نترس.  و وقتی ب پهلو میخوابی بین زانوت تا مچ پا ...

اصلا این چند وقت درد نداشتم امروز از صبح حالم خوش نیس بچه اولمه نمیدونم چی طبیعیه چی طبیعی نیس رومم نمیشه از کسی بپرسم 

حرکات جنین تا ماه 8و 9نامنظمه ی روز خیلی تکون میخوره یه روز کمدخیلی نگرانش نشو . پیج @mama_taem رو ت ...

مرسی مهربونم دعام کن نی نیم سالم و صالح و زیبا و به وقتش دنیا بیاد انشاالله 

اصلا این چند وقت درد نداشتم امروز از صبح حالم خوش نیس بچه اولمه نمیدونم چی طبیعیه چی طبیعی نیس رومم ...

عزززیز دلم چرا کلاس بارداری شرکت نمیکنی. بهداشت هم برو پرونده تشکیل بده تحت نظر ماما باش . تو نینی سایت ممکنه اطلاعات غلط غلوط زیاد بهت بدن . من تو اینستا با این پیجه ک اشنا شدم ب همممه معرفیش میکنم کلاساش هم ورزش بارداریه واسه کاهش دردا و مشکلات بارداری هم کلی اموزشای لازم رو میدن همه واسه بارداری هم زایمان که تو اطلاعاتی که کسب میکنی رو از تجربه های راست و دروغ قدیمیا هم بهتر یاد میگیری

مرسی مهربونم دعام کن نی نیم سالم و صالح و زیبا و به وقتش دنیا بیاد انشاالله 

انشالله صحیح و سالم بغلش میکنی منم فردا میشم 20هفته تقریبا با خودتم اما ی بار تجربه سقط دارم دیگه تو این مدت اطلاعاتمو با یادگیری خیلی زیاد کردم. وقتی اگاهیت بره بالا بارداری واقعا شیرین تره

عزززیز دلم چرا کلاس بارداری شرکت نمیکنی. بهداشت هم برو پرونده تشکیل بده تحت نظر ماما باش . تو نینی س ...

من ۷ سال انتظار کشیدم خدا دامنمو سبز کرد هیچ جا نمیرم همسرم اجازه نمیده همش تو خونه ام اینجا کسی رو هم ندارم غریبم فقط دکتر میرم با خودش بر میگردم 

انشالله صحیح و سالم بغلش میکنی منم فردا میشم 20هفته تقریبا با خودتم اما ی بار تجربه سقط دارم دیگه تو ...

انشاالله شمام سالم و صالح و به موقع بدنیا بیاریش منم سقط داشتم با ای یو ای بود دو بارم ای وی اف کردم نشد دیگه بیخیال شدیم چون پولی برا ادامه نداشتیم که خدا دامنمو طبیعی سبز کرد