2777
2789

با یه پسری چند ساله دوستم از یه طرفم تو این دوسال خیلی خواستگاری خوب پیدا کردم

پسری که باهاشم فوق لیسانسه دانشکاه دولتیه، شغلش پرستیژ داره ولی چون اول کارشه حقوقش کمه یه ماشین ۶۰۰ ملیونی داره با ۲۰۰ م پس انداز 

بعده یه سال حقوقش جامپ خوبی میکنه 

وضع مالی و فرهنگی خونوادش از ما پایین تره، خوش اخلاقه خوش قیافه س قد بلنده عاشقمهههه🥺 همه جوره دوسم داره

ولی ی چیزی که هست من تو این دوسال خواستگاری خوب زیاد داشتم مثلا یکیش دکترا میخونه میخواد مهاجرت کنه، یا یکی دیگه هست قراره سمت مدیر میانی بگیره حقوقش خیلی خوب میشه، من واقعا عاشق کسیم که باهاشم ولی نمیدونم چرا وسوسه میشم همش شماها هم مثل من بودید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز چندتا تاپیک دیدیم به جای اسم ماشین خواستگار قیمت ماشین و خونه خواستگار گفته بودن چرا ؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

با احترام عاشقش بودی وسوسه نمیشدی البته بیشتر وسوسه موقعیت اون یکی ها شدی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فکر میکنم بعد ازدواج شما با این آقا،باز ممکنه حس کنید موقعیت های بهتر رو از دست دادید.دوست داشتن این آقا برای شما بیشتر جنبه منطقی داره تا احساسی.

لازمه خیلی بیشتر فکر کنید و جوانب رو بسنجید.

جامپ خوبی😄😄😄😄

چشم ات نزنن از خواستگارای خوب ات میگی😑

ببین دل ات بیشتر چی دوست داره. پول یا عشق

اگ خیلی اهل بریز بپاشی یکم بیشتر فکر کن. ولی سرکارش نگذار بنده خدا. تکلیفتو زودتر مشخص کن

اگه عاشق واقعی باشی   این چیزای که میگی اصن به چشت نمیاد   پس نگو عاشقشی

نمیتونم به نبودنش حتی فکر کنم مدام باهاش حرف میزنم قربونش میرم اخه خیلی خوبه 

ولی شرایط اون یکی هارو میبینم وسوسه میشم چون یکم از لحاظ مالی تو اسن رابطه اذیت شدم 

پس این عشق نیست وهوسه زودگذره...فعلا زوده واستون ازدواج چون بلوغ عقلانی ندارید هنوز..مگه میخوایدخیارگوجه سوا کنید فردا باهرکی هم برید زیر یه سقف ازاون بهترببینید شک بدلتون میفته میگید اه ایییی داد بیداد چرااینو نخواستم چرابرامن نیومد چرا فلان وبهمان زندگی روهم به کام همسر تلخ میکنید..اول سعی کنیدثبات شخصیت پیداکنید بعدمواردی که ازهمسرایندتون انتظاردارید رو بنویسید نه صرف دوست داشتن فقط بایدخیلی چیزارو متوجه بشید..ببینید چه چیزی ازهمسرومورد ایندتون انتظاردارید ومیخواید الان هنوز شما تکلیفتون باخودتون وهدفتون ودلتون نامشخصه ..البته ببخشیدرک گفتم.جهت خودآگاهیتون بود..دیگه خوددانید...