2777
2789
عنوان

خواهر بی معرفت

350 بازدید | 10 پست

سلام من یه خواهر دارم که هر از چند گاهی با یکی قهر میکنه رفته بود سفر من به دخترش زنگ زدم گفت مامانم نیس تنهاییم  گفت بیا خونه ما زنگ زد گفت با خواهرم وبابا فردا نهار می‌آییم خونه شما منم گفتم بیا  اومدن ورفتن حالا هرچی به خواهرم زنگ میزنم جواب نمیده  فک کنم بخاطر اینگه اومدن خونه ما بچه هاش ناراحته شما جای من بودین چکار میکردین خواهرم ۳ دختر داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هردفعه قهر میکنه منتظره برم منت کشی دلیل قهرم نمیگه به نظر شما چکار کنم باهاش

به نظرم دیگه زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت . شما زنگاتو زدی دیگه حالا اون باید زنگ بزنه بگه چه کار داشتی

به نظرم دیگه زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه بهت . شما زنگاتو زدی دیگه حالا اون باید زنگ بزنه بگه چه کار دا ...

منم بهش پیام دادم گفتم دخترت گفت بیایم منم گفتم بیاین گناه کردم

منم بهش پیام دادم گفتم دخترت گفت بیایم منم گفتم بیاین گناه کردم

خوب کاری کردی . دیگه هیییچ چی بهش نگو اگر سراغت و اصلا نگرفت . ولش کن دیگه اون خواهر نیست.. از همون آدمای سمی هست که باید ازش دوری کرد

خوب کاری کردی . دیگه هیییچ چی بهش نگو اگر سراغت و اصلا نگرفت . ولش کن دیگه اون خواهر نیست.. از همون ...

اره از صبح کلی ناراحت بودم بعدش به خودم گفتم به درک که قهر کرد آدمی که مدام شکاکه نباشه بهتره