2777
2789

سلام دوستان من برج ۳ نوبت عمل ابدو دارم و خیلی استرس دارم لطفا اگر کسی انجام داده و تجربه ای یا نصیحتی داره بیاد بهم بگه ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا چرا انقدر فشار تحمل میکنی برای عمل زیبایی...؟!

من قدم بلنده و هیکلی هم هستم فقط توی قسمت شکم و پهلو چربی دارم .... البته من سینه هام هم ب خاطر بارداری شل شده و قراره اونم همزمان لیفت کنم ...

من قدم بلنده و هیکلی هم هستم فقط توی قسمت شکم و پهلو چربی دارم .... البته من سینه هام هم ب خاطر بارد ...

من که معتقدم اگه تونستی همینجوری باخودت خوشحال و راضی باشی همیشه هستی اگه ناراضی و کم اعتماد بنفس باشی با صدتا عمل هم درست نمیشه شاد و راضی و خوشحال باش ورزش کن و قوی شو بیخیال این عملای الکی

من که معتقدم اگه تونستی همینجوری باخودت خوشحال و راضی باشی همیشه هستی اگه ناراضی و کم اعتماد بنفس با ...

اخه اینا راه صد ساله توی یک روز طی میشه من خیلی رژیم گرفتم و .... اما نتیجه ای نداد خیلیم چاق نیستم بیشتز همسرم کمال گرا هست تا خودم میگه اندامت خیلی خوب باشه