2777
2789
عنوان

یه خبر خوببب

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست
یعنی بپر بپر کردی خودش افتاد؟

😅😅😅

نه بادی پلاستیکی خریدم از زیر پیرهنم میپوشم تحرک زیاد دارم

یعنی همین خونه تمیز کردن..کنارشم خیلی میرقضم ..غذامم کم کردم.چربی و شیرینی زیاد نمیخورم

با کمک اون بادی هم کلی عرق میکنم

کلا تا شب تنمه دیگه

تو یک ماه هفت کیلو کم کردم

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم ۲تا دارم هیچی ولش کردم دارو خوردم رفع نشد از این پریودم که گذشت ی دمنوش گیاهی مصرف کردم که گ ...

اخه من تو گوگل خوندم درمان نشه سرطان رحم میاره میترسم 

پریودات تاخیر داره؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
مرسی  ممنونم انشالله خدا یه نگاهی به زندگی همه محتاجا بندازاز ته دلم میخام زندگیت رو ب راه بش ...

مرسی مهربونم خدا فکر کنم یادش رفته منو

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
نمیدونم همه کیستا که شبیهه هم نیستن ن اصلا نا منظم نیس تاخیرم نداره فوق فوقش ی هفتس اونم گاهی 

پس حتما pco نیستی 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
نمیدونم اون چ نوعشه

تنبلی تخمدان کیست ساز هست تا اخر عمر خوب نمیشه کلی هم عوارض داره 

دیابت جوش ریزش مو موهای زاعدو....تاخیر پریود

اون کارو کنم ک کلا تو تنم جون نمیمونع من میخام کیستم بیوفته نکه لاغر شم😂😂😂

کیست با تحرک آب میشه دیگه من بااین راه حلم میخاستم لاغر هم بشم اخه

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
تنبلی تخمدان کیست ساز هست تا اخر عمر خوب نمیشه کلی هم عوارض داره  دیابت جوش ریزش مو موهای زاعد ...

من درد پریودام خیلی وحشتناکه کیستم تکون میخوره بعضی اوقات احساس میکنم از شکمم داره میزنه بیرون درد میگیره

من درد پریودام خیلی وحشتناکه کیستم تکون میخوره بعضی اوقات احساس میکنم از شکمم داره میزنه بیرون درد م ...

بر عکس من که اصلا حس نمیکنم