2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پی بدم؟!

225 بازدید | 22 پست

دلم واس نامزدم تنگ شده یه هفتس قهریم ن زنگ ن پیامی ن خبری هیچی

مقصرم اونه 

باتمام بی حرمتی هایی ک کرده بازم دلم تنگشه چرا واقعا چرا؟!😞😞

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر پیام نمیدییییییی 

اون بی احترامی کنه ولی ت پیام بدی؟ من قانع نمیشممممممم 

ببین اگ بری بهش پیام بدی دفعه بعدم بی احترامی میکنه چون فک میکنه باز بعدش کسی ک میاد آشتی شما هستی پس بزار ادب شه

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
چقدر تو منی پیام بدم؟ مامان بابا  نه دوست نه فامیل نه نینی سایتیا نه خدا نه پیر و پیغمبر ...

😂😂😂🤣

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
دقیقا منم یه هفتس بانامزدم قهرم مقصرم اونه امروز چندتاپیام دادولی بازم قهریم

حداقل اون بهت پی داده نامزدی منی ک حتی یه نقطه هم نفرستاده

چرا دلم واسش تنگه چرا....

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

نده اشتباه منو نکن ک عادت میکنه

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
چقدر تو منی پیام بدم؟ مامان بابا  نه دوست نه فامیل نه نینی سایتیا نه خدا نه پیر و پیغمبر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای دختر توی اوج حال بد شادم کردی😂😂😂