2777
2789
عنوان

کمک به خوندن نسخه متخصص زنان☹️

220 بازدید | 10 پست

دکترم عجله داشت دوتا نسخه ازش دیدم الان میشه کمک کنید بگید چیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اول بگو مشکت چی بود

فکر کنم مربوط به غربالگری دوم باشن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ خطیه خدایی😐انگار هرچی داغون تر باکلاس تر

فقط فهمیدم اینا ازمایش هستن و مورد اول گمونم ازمایش re مال پروتئین کبد جنین و be همون مخفف beta هستش

واقعا نامفهومه ببخشید 😓

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

این چ خطیه خدایی😐انگار هرچی داغون تر باکلاس تر فقط فهمیدم اینا ازمایش هستن و مورد اول گمونم ازمایش ...

هرجا میرم داروخونه آزمایشگاه سرم غر میزنن این چه نسخه ای.اولی غربالگری دوم.اون یکی رو اصلا نمیتونم بخونم😤😅 اصلا نمیدونم سونو آزمایش چیه

هرجا میرم داروخونه آزمایشگاه سرم غر میزنن این چه نسخه ای.اولی غربالگری دوم.اون یکی رو اصلا نمیتونم ب ...

برو پیشش بگو دوباره بنویسه شوخی بردار نیست والا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پرنیان عزیز این تاپیکت مال حدودا ۴۰ روز قبله امیدوارم که این پیام رو ببینی

من داشتم تو نی نی سایت سرچ میکردم برای دکتر و مرکز خوب برای ivf که تاپیک های شما رو دیدم. دیدم هم با دکتر عارفی و هم دکتر فروتن بودید

میشه تجربتون رو از این دو تا دکتر و مرکز بهمن بگید یا اگه مرکز دیگه ای هم بودید

من انتقالم تو مرکز نیکان منفی شده و دنبال یک مرکز و دکتر خوب هستم بخصوص مرکزی که کار جنین شناسیش خوب باشه تعریف بهمن رو شنیدم و از دکتر عارفی و دکتر فروتن وقت گرفتم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.

ممنون میشم اگه این پست رو دیدید من رو راهنمایی کنید🌹

پرنیان عزیز این تاپیکت مال حدودا ۴۰ روز قبله امیدوارم که این پیام رو ببینی من داشتم تو نی نی سایت س ...

سلام گلم حتما از فروتن وقت بگیر عزیزم😍 ان شالله مثبت میشی این سری

توصیه میکنم حتما قبل انتقال اصلاح سبک انجام بدی به سبک فلورا تاجیکی پیجش اینه bardari_flora

لایو سیو کرده همونا رو گوش بده تو تعادل هورمونی و انتقال موفق موثره گلم

سلام گلم حتما از فروتن وقت بگیر عزیزم😍 ان شالله مثبت میشی این سری توصیه میکنم حتما قبل انتقال اصلا ...

حتما همین کار رو میکنم. خیلی ممنوم از پاسخ و راهنماییتون🌹🌹🌹